Média házim egy 3 perces kisfilmet csinálni de semmi ötletem, Tudnátok pár ötletet adni ami könnyen megvalósítható?
Igen mindenképp valami ilyen témát szeretnek hogy valami belső mondani valója legyen csak az a baj hogy a tanár kér bele valami történetet is.
Rajtam kívül 4en vagyunk a csoportba és 2 fiúnak van motorja gondoltam valamit azzal kapcsolatban akár de semmi képpen sem balaset jellegű mert nem vagyunk profi színészek kaszkadőrökkel 😃
Akkor lehetne valamilyen karitatív dolog, pl. hogy egy kutyamenhelynek besegítetek, és az állatoknak való száraz, zacskós élelmet szállítotok motorral.
A történet lehet az, hogy találtok egy kóbor kutyát kirándulás közben, elviszitek a lakóhelyetekhez legközelebbi menhelyre, és megismeritek az ott dolgozók munkáját, problémáikat.
Egy pár mondatos beszélgetés.
Később jöhet a motoros segítség.
Biztos van köztetek, akinek van kutyája, vele el lehetne játszani a megtalálást és a befogadást.
A középiskolásoknak van önkéntes munka, 50 óra, úgy hallottam, az ilyen menhelyek szívesen veszik fiatalok segítségét bármiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!