Van Linuxra olyan progi, amivel netrádiót tudok hallgatni, és telefonról tudom távirányítani?
Figyelt kérdés
2016. szept. 7. 08:41
1/5 anonim válasza:
A "Clementine" ilyen, de azt nem tudom, hogy telefonról tudod-e irányítani.
2/5 anonim válasza:
A Rhythmbox is tud rádió stream-et, és elvileg van távirányító plugin hozzá gyárilag.
3/5 anonim válasza:
telefonról max SSH -n tudod távirányítani akár milyen progi is...
Az hogy esetleg írsz hozzá egy vezérlő programot az már külön dolog.
De ha pl. csinálsz egy weblapot, és megfelelő jogosultsággal futtatod az apache2 -t és PHP -t, akkor akár webes felületről is vezérelheted.
(ez egyszerűbb mert system() függvénnyel lehet linux parancsot kiadni, amivel tudod vezérelni akár egy programot is)
Halgatni pedig rengeteg módja van, VLC -től mplayer -ig...
5/5 anonim válasza:
a kde connect pont a telefonrol valo taviranyitasra van .netradiot pedig szinte minden lejatszo tamogat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!