Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » The Main Bios is corrupted....

Zolee0212 kérdése:

The Main Bios is corrupted. Ezt az üzenetet kapom naponta 1x, amikor játszok, és hirtelen leáll, majd update-el a bios, és megy tovább a gép, mintha misem történt volna. Segítség? (dual biosos az alaplapom)

Figyelt kérdés
Malwarebytes vírusírtót használok, és 2db vírust (ugyan azt) mindig megtalál, nem tudom letörölni.
2016. aug. 20. 13:04
 1/1 anonim ***** válasza:
0%

Nemtom én 8 éve nem használok semmiféle vírusirtót és azóta semmiféle gondom nincs soha, amikor használtam akkor meg mindíg volt valami agyfasz. Hülye marketing az csak.

Pakolj újra mindent vírusírtók nélkül, és inkább állítsd be a hálózatot rendesen, meg a szolgáltatási szinteket, és a domain szűrő listát a hosts-ban.

2016. aug. 20. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!