Valaki segítene ebben lefordítani és elmagyarázni?
Tudom, hogy nagyon hosszú, de nagyon megköszönném. Kezdő photoshopos vagyok, és az angol sem megy annyira (magyar photoshopom van). Kérlek, csak akkor válaszolj, ha normális választ tudsz adni a kérdésre :)
1 Lépés.
Csinálj egy új dokumentumot.
Legyen 1:1(Egy aránylik az egyhez).
Vászon legyen 3700px(mivel nem photosoppolok a canvas szó itt nem tudom mit takar)
Az rgb szín legyen 300 pixels/inch
2.lépés
Ezt mindjárt kűldöm.
Most nézem hogy 42-lépés,hát bocsi....
Ezt neked senki nem fogja lefórdítani.
Mert az egy dolog hogy elolvasom 20p alatt,de mire legépelem már este lessz.Keress magyar tutorialt!Vagy elő a szótárral.
2.lépés
Add a fotót a főmodellhez.
Helyezd el a rétegmodelt,nevezd el,majd nyomj entert.Használd a Varázs pálcát(vagy mit:vagy nyomd meg a w gyorsgombot).És valamilyen értékét 20pixelre kell állítani(a szakszavak fordítása nehéz feladat)Shift+Klikk,válaszd ki a világoskék hátterer......Enyire nehéz a fordítás,mert ugye A,Az angol photosopos szakifelyezéseket tartalmazó mondatokat csak az tudja fordítani,aki photosoppol/photosoppolt.Amit eddig csináltam az emiatt szószerinti fordítás volt,amelyből te lehet nem értesz semmit.Hogy a búbánatba is tudnám,mi az a Magic Wand Tool,azon kívűl hogy ez valami varázs pálca.Érted...De nem fogod érteni mert nem tudsz angolról fordítani.Ha nem tudom mire használják azt a varázs akármit,nem tudom felépíteni úgy a mondatot...
Ezután zummolni kell a siftel a kis háttér környékére ahol az ujjak a kar,és az arc közé.
Sajnos ez a max pontosság xd
A tutorial szót sem ismered magyarul kérdező? Ha beírod a keresőbe, már elég sok hasznos találatot dob ki.
De én konkrétan ezt a tutorialt kerestem -,- és ez nincs meg magyarul.
Másik válaszoló, köszönöm szépen,hogy leírtad. Ment a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!