Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A win 10-et megéri letölteni?

A win 10-et megéri letölteni?

Figyelt kérdés
Kérdésem a következő lenne. Win 7 program van a gépen eredeti megvásárolt. Régóta ajánlja nekem a win 10-et ingyen frissiteni a gépre. Kérdésem megéri -e lecserélni rá,vagy sem. Illetve hogy a win 10-en lévő play áruház fizetős-e. Mert gyermekeim is vannak,akik szoktak itt lenni. a sz.gép előtt. És nem szeretnék egy nagy számlát kapni
2016. júl. 25. 08:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok kényelmi funkciók kapott és támogatása is tovább lesz. Számlát nem fogsz kapni, ha megadod és megjegyezteted az áruházban a bankkártya adataidat csak akkor tudnak vele vásárolni.
2016. júl. 25. 08:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
És már csak juli 29ig van időd felfrissíteni, utána megszűnik ez az ingyenes lehetőség.
2016. júl. 25. 08:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Win 7 az egyik, talán a legjobb Windows. A 10 viszont a legújabb, bár vannak benne hibák (még). Folyamatosan javítják. A Win 7 pedig lassan el fog avulni. A 10-nek sok előnye van, viszont van pár hátrány is. Előnynek számít az új alkalmazások támogatása, a Direct-X 12, a nagyobb sebesség. De cserébe a tele van kompatibilitási hibákkal, néha ismeretlen módon lefagy.

Egyébként 31. az utolsó frissítési nap, augusztustól nem lehet ingyen frissíteni.

A "play áruház" igazából a Windows Áruház, vannak benne ingyenes, és fizetős programok is. Ezek többsége egyébként inkább érintőkijelzőre van tervezve, a játékok pedig nem valami jók (1-2-t kivéve) Vásárolni egyébként bankkártyával lehet, nagy számlát nem fogsz kapni, bármi is történjen.

Összegezve: meg is éri, meg nem is. Ha a hardver gyengébb (4GB RAM, régi VGA) akkor én nem tenném fel. Hamar betelik a RAM, a VGA meg nem támogatja a DX12-t. Nekem 10 van, de nem frissített, hanem tiszta telepítéssel raktam fel. A frissítés 90%-ban okoz valami gondot a gépen, bár lehet vele élni. DX12 miatt nekem 10-es van, de ha lehetne 7-est használnék.

2016. júl. 25. 08:47
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ. ment a zöld kéz. Ja és nincs bankkártyánk. Semlegesek vagyunk tőle, :) Köszi mégegyszer
2016. júl. 25. 08:48
 5/5 anonim ***** válasza:

*29. nem 31.

3-as voltam.

2016. júl. 25. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!