A win 10-et megéri letölteni?
Win 7 az egyik, talán a legjobb Windows. A 10 viszont a legújabb, bár vannak benne hibák (még). Folyamatosan javítják. A Win 7 pedig lassan el fog avulni. A 10-nek sok előnye van, viszont van pár hátrány is. Előnynek számít az új alkalmazások támogatása, a Direct-X 12, a nagyobb sebesség. De cserébe a tele van kompatibilitási hibákkal, néha ismeretlen módon lefagy.
Egyébként 31. az utolsó frissítési nap, augusztustól nem lehet ingyen frissíteni.
A "play áruház" igazából a Windows Áruház, vannak benne ingyenes, és fizetős programok is. Ezek többsége egyébként inkább érintőkijelzőre van tervezve, a játékok pedig nem valami jók (1-2-t kivéve) Vásárolni egyébként bankkártyával lehet, nagy számlát nem fogsz kapni, bármi is történjen.
Összegezve: meg is éri, meg nem is. Ha a hardver gyengébb (4GB RAM, régi VGA) akkor én nem tenném fel. Hamar betelik a RAM, a VGA meg nem támogatja a DX12-t. Nekem 10 van, de nem frissített, hanem tiszta telepítéssel raktam fel. A frissítés 90%-ban okoz valami gondot a gépen, bár lehet vele élni. DX12 miatt nekem 10-es van, de ha lehetne 7-est használnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!