Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Megéri letölteni a GTA 5-öt?

Megéri letölteni a GTA 5-öt?

Figyelt kérdés
Szóval így nézelődtem h letöltsem-e de 60GB szal azért nem klikkeltem elsőre a "download torrent" gombra,meg ncore is vissza kéne seedelni meg a "Lost"-ot is most rántottam le HD-ban szal nincs túl sok helyem,persze megtudnám oldani csak hát azért egy próbáért nem szeretnék ennyit letölteni magyar ember vagyok nem túl nagy a sávszélességem(25 mb/sec).Na mind1 a főkérdés az hogy letöltsem-e vagy,ne megéri vagy inkább a Wicther 3 -at hmmm... túl nehéz a válsztás,de lehet h mindketőt,de akkor melyiket előbb.Segítstek honfittársak. :)

2015. máj. 21. 19:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Szilvásbuktát
2015. máj. 21. 19:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Az epreset szeretem :)
2015. máj. 21. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés pont olyan hogy meg csókoljam e a lányt vagy ne ? Én azt mondom csókold ha megengedi?
2015. máj. 21. 19:25
 4/9 anonim ***** válasza:

attól függ milyen géped van, a Witcher 3-nak elég komoly gépigénye van

A GTA 5-nél arra azért készülj, hogy 60 giga letöltve az install, és plussz 60 gigára szüksége van még az installálásnál

2015. máj. 21. 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha neked megéri de az eredetiről is sok a rossz vélemény a bugok miatt.
2015. máj. 21. 19:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Igazatok van az egész GTA cak-pakk 120GB szal inkább nem plusz a bug-ok,a Witcher 3 nál teszek egy próbát ;)
2015. máj. 21. 19:35
 7/9 anonim ***** válasza:

A vicc, hogy a GTA-t szinte mindenkinek órákig telepítette, még SSD-ről is. Olvastam fórumokat 3-4-5-6-12 óráig is tartott a tört és a sima verzió is.

A poén, hogy nekem egy WD Caviar Black 1TB-os van, és felrakta 30 perc alatt........:P

2015. máj. 21. 19:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert kevered a repackot a reloaded verzióval.
2015. máj. 21. 20:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Persze,hogy megéri letölteni ha megy a gépeden! Amúgy én eredetiről telepítettem és arról is másfél óra volt. feltelepítve 60.4 GB
2015. máj. 21. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!