Megéri letölteni a Need For Speed: The Run-t?
Figyelt kérdés
egyel talán van olyan jó mint a most wanted (2005)?
Van benne tuning? Van értelme?
2013. aug. 29. 16:07
1/6 anonim válasza:
olvass róla tesztet
nézz róla videókat a youtube-on
töltsd le, ha nem tetszik pedig töröld
2/6 Turismo válasza:
Most Wantedhoz ne hasonlítsuk az utána levő NFS-eket szerintem... :D Most Wanted volt a legjobb azóta csak rosszabb a színvonal én a múltkor próbáltam ki, de nem nyújtott olyan játékélményt, mint mondjuk a MW. Figyelj inkább próbáld ki aztán megtudod, hogy miújság. :D
3/6 anonim válasza:
nincs benne tuning,
4 óra alatt ki lehet játszani.. nem nagy szám.. de egy délutánra elmegy
4/6 A kérdező kommentje:
Hmm, hát akkor inkább hagyom a fenébe, az mw nagyon megfogott, örülnék ha egy ilyesmit még piacra dobnának:) de akkor gondolom a 2012-es sem üti meg a szintjét...
2013. aug. 29. 16:15
5/6 A kérdező kommentje:
Mindegy, azért köszi:)
2013. aug. 29. 16:15
6/6 anonim válasza:
A Carbon meg a pár éve Hot Pursuit ami még ajánlható NFS ek közül, a többivel kár foglalkozni sajnos.
Jelenlegi Most Wanted meg attól függ: Ha a Burnout szériát is szereted akkor lehet fog tetszeni, ha NFS-t keresel akkor viszont nem valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!