Pár napja azt vettem észre h borzasztó lassú a gépem. A játékok szaggatnak, majd kék halál. Eddig elég jó volt a gép de nem értem ez most miért lehet. Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Neten már utána olvastam és olyasmiket írtak h driver hiba lehet vagy ha nem eredeti a windows akkor is csinálhat ilyet. Volt már valakinek hasonló?2016. júl. 3. 21:03
1/6 anonim válasza:
"Miért csinálja ezt?"
Mert nem jó a géped.
"Volt már valakinek hasonló?"
Igen.
2/6 anonim válasza:
Első válaszoló:
Na ezt nevezem én gyors válasznak!
Kérdező:
Milyen gép?
Milyen windows?
Futtass le egy takarítót, hátha attól jobb lesz (csodákat ne várj tőle!)
3/6 anonim válasza:
Többnyire vírusra gondolok, nem tudom honnan és mit nyelhettél be, esélyes, hogy a memóriádat terheli és elfogyasztja, ezért következhet be a kékhalál, driver hiba is okozhat kékhalált főleg win7 frissítéseknél tapasztaltam már, szerintem egy merevlemez formázás elférne majd 1 tiszta rendszer
4/6 A kérdező kommentje:
2.válaszoló
Egy Acer laptopom van Intel processzor,Intel HD videokártya,nem tudom még mit kéne írnom
A op.rendszer windows 8.1
1.válaszoló nincs igazad mert ez egy elég jó kis laptop..
3.válaszoló
én is gondoltam vírusra de ezen a windows 8.1-en azt se tudom h kell vírusirtót le futtatni.
2016. júl. 4. 11:29
5/6 anonim válasza:
Én a tiszta rendszer híve vagyok, szóval azt mondanám neked hogy sehol...Bootolj formázz telepíts, harmadik voltam
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben
Köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 5. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!