Az Android 6. 0 frissítés után NEM TUDOM HOGY MI AZ A KÉPERNYŐFEDVÉNY? És hol lehet kikapcsolni?
"Nálam is működött, hogy letöröltem minden cheetah mobile alkalmazást, de viszont nekem azok nagyon bejöttek, akkor most mit csináljak, milyen hasonló alkalmazást érdemes?"
Nálam miután engedélyeztem mindent a cetli nevű programnak, visszapakoltam a messengert és minden működött tovább, még azután is, hogy frissítettem a cetli appot.
Szóval szerintem nyugodtan vissza teheted az appokat amik képernyőfedvényesek...
Biztonsági okokból az Android 6 nem engedélyezi a jogosultságok módosítását aktív képernyőfedvény (overlay) mellett. Ezek azok a kis lebegő izék amelyek más ablakok felett is megjelenhetnek. Mivel elég sok alkalmazás használ ilyet, nehéz megtalálni, hogy éppen melyik okozza a problémát.
A legegyszerűbb mindegyiket kikapcsolni a Beállítások-Alkalmazások-Megjelenítés más alkalmazások felett menüpontban, majd a jogosultságok beállítása után visszaakapcsolgatni amelyikre szükség van.
#43:
Hm, így már érthető. Igaz, eddig csak a kirakat-hasonlattal találkoztam, de a képernyő... végül is nem rossz, azt is nézni kell. Végre megoldódott a rejtély.
helló mindegy ki, nem kell semmiféle cseetha programot kitörölni(főleg nem egy hasznos takarítót!) nem kell rejtett menüt előhozni(6-tól felfelé úgysem kell)..
a megoldás: egy tárhelytisztítás az aktuális tisztítóprogrammal(CM ajánlott), majd egy memoriatisztítás, majd kilépés a programokból(rendesen ki kell lépni, LG-nél pl: a kocka), majd volt képernyőfedvényes üzenet, nincs képernyőfedvényes üzenet, jó szórakozást, kb 10 másodperc
Van egy videó, ami jól elmagyarázza, miről van szó. Gyakorlatilag az van, hogy bizonyos beállításokat nem enged a telefon, amíg olyan dolog van a képernyőn, ami a felület egy részét kitakarja. Ez leggyakrabban a (facebook) Messenger alkalmazás, de van akinek más program, ami lebeg a képernyőtartalom fölött. Amíg ilyen aktív, addig nem fogja engedni a hozzáférést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!