Stafli kérdése:
Az Android 6. 0 frissítés után NEM TUDOM HOGY MI AZ A KÉPERNYŐFEDVÉNY? És hol lehet kikapcsolni?
Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 17:11
11/49 anonim válasza:
Üdv!A képernyőfedvény nem tudjátok értelmezni? A nevében is benne van a képernyőre kirakott cullangok pl:lebegőgomb stb ki kell kapcsolni!!!nincs itt semmi rejtett funkció a sok marhaságot ki kapcsolni és kész!!!!!!
12/49 anonim válasza:
Sziasztok! P8 lite telefonomnál így szüntettem meg a képernyőförmedvényt: Beállítások-intelligens asszisztens-lebegőablak kikapcsolása.
13/49 anonim válasza:
Végig olvastam az összes választ, és semmi nem nyújtott megoldást. Van még ötlet Sony Xperia Z3 mobilnál, hogyan lehet kikapcsolni a képernyőfedvényt?? Nem tudok gyári visszaállítást sem csinálni, mert oda is kéri, hogy kapcsoljam ki a képernyőfedvényt. Nem lehet valahogy visszavonni a szoftverfrissítést? Semmilyen engedélyt, hozzáférést nem enged átállítani. Mindig ez az ablak jön fel. Valaki segítsen! Már végig hívtam a szervizeket is, és semmi...
14/49 cefre1993 válasza:
Sziasztok! Nekem is Sony Xperia Z3-am van, és nekem is állandóan ezt az üzenetet dobja ki. Már én is csináltam mindent, meg nézelődtem és kérdezősködtem mindenhol, de semmi.... ha valaki tud valamit, szoljon már!
15/49 Debreceni Dániel válasza:
Sziasztok. Töröljetek minden Cheetah mobile appot. Nekem a clean master okozta Xperia Z3-on. :)
16/49 cefre1993 válasza:
Én azt csinàltam, amit az előttem lévő mondott, és bejött! Köszi mégegyszer! ;-)
17/49 ákszelpóver válasza:
nekem s7 edge van a game launcher kikapcsolása megoldotta a problémát
18/49 anonim válasza:
Nagyon köszönöm a tippet! A Cheetah programok törlése segített! Köszönöm!!! 😊
19/49 anonim válasza:
Mindent futó alakmázast be kell zárni, Messenger chat fejet is mikor engedélyezést kéri és akkor nem fogja feldobni!
20/49 Sisu válasza:
Gyerekek.... ez röhej... TABAKI felhasználó linkje jó, és hasznos, a 16 pontott kell megcsinálni, a CAT S60-nál helyre jött.
de ezt a 2013-ban vásárolt Huawei-em alabból tudta ezeket a beállításokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!