Az Android 6. 0 frissítés után NEM TUDOM HOGY MI AZ A KÉPERNYŐFEDVÉNY? És hol lehet kikapcsolni?
Sziasztok! (S6 megoldás)
Én akkor találkoztam először ezzel a problémával mikor tisztogatás után (kitöröltem a felesleges képeket, videókat és pár programok GYORSÍTÓTÁRÁT) újra beindítottam a facebookot.
Az alkalmazás kérte hogy állítsam be az engedélyeket hogy hozzáférhessen pl.: kamerához, helyadatokhoz stb.
De nem engedett tovább a program mert kérte, hogy tiltsam le a képernyőfedvényt, persze ott ahol írta ott nem találtam, programokat töröltem majd telepítettem újra aztán feljöttem ide :D.
Nekem ez segített: (Samsung S6)
"Beállítások>alkalmazások>alkalmazás kezelő>egyebek>más alkalmazások eltakarására képes alkalmazások"
Egy előző hozzászóló (nevét sajnos nem látom) javaslatára kikapcsoltam a fenti menüpontban mindent.
A Probléma Megszűnt, azóta nem is láttam a hibaüzenetet, minden jogosultságot enged állítani.
Most egyesével vissza fogom kapcsolgatni a programokat hátha kiderül mi zavart be.
Sziasztok!
Nekem a Facebook alkalmazás törlése oldotta meg a gondot.
Én is kínlódtam vele 2 napig.
Samsung A5
A Clean Master eltávolítása megoldotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!