Mi lehet a baja a Windows Update-nek?
Sziasztok!
Van egy nagyon nagy problémám...
Frissen telepítettem fel tegnap a Windowst a teljesenúj gépemre. Én raktam össze :) és működik :)
...illetve majdnem.
Már nagyon régen várom, hogy végre akadások nélkül játszhassak egy játékot, és ki akartam na próbálni, hogyan teljesít a gép. A Counter-Strike: Global Offensive-et választottam, steamen letöltöttem egész gyorsan, aztán elindítottam, elkezdtem játszani.
De nagyjából 2 perc játék után kékhalált kapott a windows.
Ekkor én is lefagytam, nem akartam elhinni, hogy 2 évig ezért gyűjtögettem a pénzem :(
A régi gépem életében (2013.10.17.16:10 - 2016.06.21) max 3-szor fagyott be így.
Amikor újraindult, benéztem a Windows Update-be, hogy letöltsem a frissítéseket, reméltem, hogy talán az egyik javítja a hibát.
De a Windows Update egyszerűen képtelen frissíteni, keres és keres de semmi mást nem csinál.
Illetve, még annyit ehhez, hogy a windows telepítése után, amikor kész volt minden, előjött az asztal és maga a windows felület, akkor írta, hogy a frissítések miatt újra kell indítani a számítógépet, szóval ekkor még jó volt, szóval lehet, az egyik frissítés csinálta. Belenéztem az előzményekbe, 4-5 frissítés lett telepítve.
A gépem: Asus Z97-C, i5 4690k, 16GB 1866Mhz kingston RAM, Sapphire R9 270X, FSP Raider 500W, Seagate 2TB 7200RPM, Zalman Z9 Plus
Nincs ötletem se, mi lehet a probléma,
kérlek segítsetek! :)
:( baj van.
Frissíteni akartam a windowst egy másuk telelítőlemezről,
és újra kék halált kapott.
Én azt mondom, ez már memória hiba, ettől félek a legjobban, ha az, akkor újra már nincs pénzem :(
Nyúltam a mobilomért, de 2 másodperc után újraindult.
Ez már biztos nem a windows update hibája.
Eddig a merevlemezem (a régebbi gépemben) IDE módban volt, most ennél a gépnél váltottam az AHCI-ra.
driver hiba is lehet, mindent az alaplap DVD-jéről telepítettem.
...én már ezt nem értem, nem lehet igaz...
Tuti, hogy az egyik memóriacella hibás, ráküldöm azt a windows memória tesztelőt.
Csak 16GB RAMot nem tudom, hány napig tart átvizsgálni.
Majd beszámolok a fejleményekről a teszt után.
Na...
Ilyen már tényleg noncs.
A telepítőlemezen nem tudok belépni a javításba, mert az nem kompatibilis a windows jelenlegi verziójával.
Feltelepítettem újra a windowst.
Megcsinálta ugyan azt.
A windows update-et frissítette 7.6.7600.320-ra, ezután nem működik újra.
A memória diagnosztikát nem futtattam, inkább a windowst telepítettem a másik lemezről.
Nem találom a megolfást. Magától frissített, annak ellenére, hogy elvileg nekem kellene eldönteni, letöltöm-e egyáltalán.
Félek a kékhaláltól, kíváncsi vagyok, mikor találkozok vele megint.
Egyébként a hálózati kártyám egy intel 1218-v, 64 bites windows 7-em van.
Bármilyen ötletre nyitott vagyok, nekem már végképp nincs.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!