Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Két játékom van amik közül...

Főkecske kérdése:

Két játékom van amik közül nemtudok választani ?

Figyelt kérdés

A Far Cry primal és a GTA 5 küzöl nem tudok választani hogy melyiket vegyem meg (a kettő közül csak 1et PC re)

minél többet szeretnék vlee játszani valaki tud adni értékeléseket? illetve pro vagy kontrákat

2016. jún. 21. 15:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A GTA 5-ben lényegesen több content van, a FCP elsőre izgalmas barlanglakó-sandbox, de viszonylag hamar unalmassá válik.
2016. jún. 21. 15:49
 2/14 A kérdező kommentje:
Érdekelne hogy játszottál e már velük ha igen melyikkel mennyi időt?
2016. jún. 21. 15:54
 3/14 anonim ***** válasza:
Én azt tudom mondani a gta-ról mint az első az fcp-ről. Hatalmas terület, de nincs semmi érdekes rajta, unalmas történet meg küldetések(moss fel, öltözz át(ilyen többször van...), jóga, nézz tv-t, menj fel a tetőre egy fotóért stb stb)
2016. jún. 21. 16:00
 4/14 A kérdező kommentje:
Hmmmm esetleg valami más játékot tud ajánlani
2016. jún. 21. 16:01
 5/14 anonim ***** válasza:

#3 Story szempontjából nem akkora kaland, de Open World contentben azért ráver szerintem a FCP-re.

Amúgy ha király Open World élményt akarsz, és jó sztorit, akkor Witcher 3 pont a te eseted lehet pl :)

2016. jún. 21. 16:03
 6/14 A kérdező kommentje:
Ksözönöm a válaszokat az utolsónak üzenem hogy én a witcherről azt hallottam hogy ccsak nyomkövetésből áll és kicsi és kevés harcokból akkor rossz volt ez az infó amit kaptam?
2016. jún. 21. 16:05
 7/14 anonim ***** válasza:

Sajnos jó információkat kaptál, nem túl akciódús a witcher 3

Openworld játék kell ami tele van akcióval?

Just cause 3

2016. jún. 21. 16:08
 8/14 anonim ***** válasza:

Na hát a Just Cause 3 aztán tele van contenttel... van egy GIGÁSZI nagy pálya (tényleg, hatalmas), de gyakorlatilag semmi élettel nincs feltöltve, ugyanazok vannak újra és újra felhasználva mindenhol.

A sztoriról meg Just Cause esetében inkább ne is beszéljünk :D

2016. jún. 21. 16:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem játszottam még vele, most akarom majd megvenni a Steam sale alatt, de a videók alapján tetszett, és a just cause 2-őt is szerettem, pedig az is elég repetitív volt.
2016. jún. 21. 16:58
 10/14 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb lenne, ha elmondaná a kérdező mik a kedvenc játékai/mikkel szeret játszani, és ajánlunk hasonlót
2016. jún. 21. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!