A GTA 5-ben lényegesen több content van, a FCP elsőre izgalmas barlanglakó-sandbox, de viszonylag hamar unalmassá válik.
2016. jún. 21. 15:49
2/14 A kérdező kommentje:
Érdekelne hogy játszottál e már velük ha igen melyikkel mennyi időt?
2016. jún. 21. 15:54
3/14 anonim válasza:
Én azt tudom mondani a gta-ról mint az első az fcp-ről. Hatalmas terület, de nincs semmi érdekes rajta, unalmas történet meg küldetések(moss fel, öltözz át(ilyen többször van...), jóga, nézz tv-t, menj fel a tetőre egy fotóért stb stb)
2016. jún. 21. 16:00
4/14 A kérdező kommentje:
Hmmmm esetleg valami más játékot tud ajánlani
2016. jún. 21. 16:01
5/14 anonim válasza:
#3 Story szempontjából nem akkora kaland, de Open World contentben azért ráver szerintem a FCP-re.
Amúgy ha király Open World élményt akarsz, és jó sztorit, akkor Witcher 3 pont a te eseted lehet pl :)
2016. jún. 21. 16:03
6/14 A kérdező kommentje:
Ksözönöm a válaszokat az utolsónak üzenem hogy én a witcherről azt hallottam hogy ccsak nyomkövetésből áll és kicsi és kevés harcokból akkor rossz volt ez az infó amit kaptam?
2016. jún. 21. 16:05
7/14 anonim válasza:
Sajnos jó információkat kaptál, nem túl akciódús a witcher 3
Openworld játék kell ami tele van akcióval?
Just cause 3
2016. jún. 21. 16:08
8/14 anonim válasza:
Na hát a Just Cause 3 aztán tele van contenttel... van egy GIGÁSZI nagy pálya (tényleg, hatalmas), de gyakorlatilag semmi élettel nincs feltöltve, ugyanazok vannak újra és újra felhasználva mindenhol.
A sztoriról meg Just Cause esetében inkább ne is beszéljünk :D
2016. jún. 21. 16:47
9/14 anonim válasza:
Nem játszottam még vele, most akarom majd megvenni a Steam sale alatt, de a videók alapján tetszett, és a just cause 2-őt is szerettem, pedig az is elég repetitív volt.
2016. jún. 21. 16:58
10/14 anonim válasza:
Legegyszerűbb lenne, ha elmondaná a kérdező mik a kedvenc játékai/mikkel szeret játszani, és ajánlunk hasonlót
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!