Jó adc-k s6-ban? Lol
Megvan: Jinx, Graves, MF, Vayne, Ezreal, Kalista, Quinn.
Caitlynben, Dravenben és Lucianban gondolkozok jelenleg. Melyik lenne a jobb választás?
Caitlyn: egy egy hit adc nekem nem nagyon jön be, mert kicsit unalmas.
Draven: Draven is egy egy hit adc, de ő talán nem olyan unalmas, mert a q val kell farmolni és ezért izgalmasabb mint caitlyn.
Lucian: Ő egy "gyorstüzelő" kari, szerintem ő a legizgalmasabb a három hős közül!
Ha jobban szereted a könnyű egy hit adc-t akkor caitlyn, ha szereted a nehéz karikat draven, ha az izgalmas adc-t szereted akkor Lucian!
Sok szerencsét!!
Lehet elkéstem már a válaszolással de azért még leírom.
Nos én egy support/mid main vagyok, de sokszor adc-zek is. A 20 adc közül jópárat használok. Nos nekem a kedvencem ez a 3 közül Caitlyn. Sokan mondják hogy 1 hit hős, de azért megvannak a szépségei is a dolognak. Lucian tényleg nem tartozik az 1 hit hősök közé, nagyon népszerű, magas win rate-tel rendelkezik, és mobilis is. Én személy szerint nem sokszor játszok vele, de jónak jó. Draven, hű, ő az az egyik adc, aki nekem nagyon nem jött be 3 év alatt. Róla egyáltalán nem is tudok véleményt mondani. Erősnek számít jelenleg még Tristana és Kog'Maw is, majd vess rájuk is egy pillantást, szerintem eléggé használhatóak.
De az eredeti kérdésre válaszolva ÉN Caitlyn-t ajánlom neked. (Saját vélemény, nem kell fikázni)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!