Laptopon a Windows Update miért nem tölti le a frissítéseket? Windows 7
Figyelt kérdés
Ki van pipálva a frissítések automatikus telepítése naponta. Alatta viszont, ahol azt írja, h frissítés utoljára települt: Soha.. Jók a beállítások, mégsem frissít sosem. Rákattintok a frissítés keresésre, elkezd keresni, de semmi. Másfél óra után feladtam. Aktivált a Windows.2016. jún. 7. 15:29
1/6 Takysoft válasza:
valószínűleg valami service interferál bele a dologba.
az msconfig-ban ki lehet kapcoslgatni őket, hátha az segít.
Bár az első tippen a vírusirtó lenne.
Bövebben angolul itt:
2/6 A kérdező kommentje:
A virusirto a másik. Csak manuális módon frissül, egyébként kiírja, h megszakítva a frissítés. Nem a saját gépem, de úgy néztem, h tört Nod 32 van rajta
2016. jún. 7. 15:53
3/6 anonim válasza:
Nekem vírusírtó nélkül is ezt csinálta.
4/6 A kérdező kommentje:
Apám laptopját most néztem, azon is Windows 7 van minden nap frissül. Avast van nála fenn. Két perc alatt frissített az előbb. Kollégám gépe rejtély nekem..
2016. jún. 7. 16:36
5/6 P.O.C. válasza:
Szinte miden második embernek gondja a Windows 7 Update -elésével, miközben a 8.1 és a 10 simán frissül. Sokan azzal magyarázzák, hogy túl sok frissítés jelent meg SP1 óta, és a szerver és a kliens behülyül tőle, illetve hogy a Windows 7 kikerült a fő támogatási körből.
Szerintem pont előbbiért adta ki nem régen az SP2 -t az M$, amit valamiért nem annak nevezni.
6/6 anonim válasza:
"kikerült a fő támogatási körből"
Igazad van. A Microsoft most nagyon a Windows 10-re koncetrál, előbb-utóbb a 7 támogatását is befejezi (mint az XP).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!