Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Belassulhat attól a laptopom...

Selender kérdése:

Belassulhat attól a laptopom mert épp windows frissítéseket tölt le?

Figyelt kérdés

Tegnap váratlanul totál lelassult az egész gép. Win 7 van rajta. Szinte használhatatlan, mind a böngésző, mind az intéző lelassult. Aztán vírusírtóval átnéztem a dolgokat, többször újraindítottam. Végül estefele kiírta hogy kikapcsoláskor frissíteni fog. És most utána hogy bekapcsoltam még látom, hogy a háttérben tölti a frissítéseket. Lehet az elejétől ment ez a dolog, de nem figyeltem fel rá.

A CPU 90-100%-on pörög, a 4 giga ramból pedig 3-at használ jelenleg, amikor a mozilla van megnyitva, más jelentős nem. Meg még annyi, hogy Adobe Flash Playert akar már rég frissíteni, meg ki is írta tegnap is párszor, hogy leállt az a bővítmény a belassuláskor, de nem merem frissíteni, mert tavaly vhogy így ment tönkre a vinyóm. Szóval a vinyóm is aránylag új, 1 éves.

2015. nov. 19. 13:24
 1/3 Tengor ***** válasza:

Biztos, hogy nem a Flash Player tette tönkre a winyódat.

HDSentinel mit mutat most a winyódra?

Mely folyamatok pörgetik és használják a memóriát? (Feladatkezelő)

2015. nov. 19. 13:26
 2/3 Lajos54 ***** válasza:

Az én gépemben akkor halt be a HDD, amikor a szomszédéknak kisbabájuk született. Azóta rettegek, ha terhes nőt látok :D

Egy frissítéstől biztosan nem fog tönkremenni a vinyó :) Az más kérdés, hogy esetleg (véletlenül) pont akkor...

Viszont a frissítések letöltése valóban "megfoghatja" egy kicsit a gépet. Ez érthető, hiszen valamennyi erőforrás nyilván kell hozzá. De azért ennyi nem, mint amit írsz.

Ott valami más gazemberség lehet, alaposan át kellene nézni a gépet.

2015. nov. 19. 13:37
 3/3 A kérdező kommentje:

No, megnéztem sentinellel, azt írja hogy teljesítmény és kondíció is 100%, meg semmi más bajt nem jelez.

Egyébként most kikapcsoltam a windows automata frissítését, már nem is tölti a dolgokat, és így úgy néz ki, hogy visszajött a normál sebesség. Szóval lehet csak ez volt a baj.

Még kinyomtam a torrentet, meg a rainmeter-t, de így a proci 50-60%-on pörög, a RAM-ból meg 2,5-3 gigát használ fel... és most megy nekem közben videoklipp youtube-ról de ettől se roskadt össze.

A vezérlőpultban azt írja, hogy 190 fontos frissítés lenne, amik kb. 2 gigát tesznek ki együttvéve.

Tegnap amúgy megnéztem a töredezettséget, 30% töredezett elvileg, majd még azt megcsinálom ma.

Szóval lehetséges, hogy téynleg csak a frissítés lassított így be neki...

Az adobe flash playert meg egy éve lehet valami kamu vírusos oldalról töltötte, nem tudom. De határozottan rossz emlékeim vannak róla, mint a terhes nőkről neked :D

2015. nov. 19. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!