Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Frissen telepítettem a Windows...

Frissen telepítettem a Windows 8 rendszert és nem indul el a játék mert hiányzik a steam_api dll file. Hogyan tudnám megoldani, hogy elindulni?

Figyelt kérdés
Az a problémám,hogy nem indul el a Forma 1 2014-es Pc játék mert mindig steam_api dll hibát ír,hogy hiányzik. Már letöltötten a filét beillesztettem a windos system 32 be de akkor sem indul. Letöltöttem és telepítettem a Steam Setupot aminek megkéne találni a filét de az után sem indul a játék. Telepítés előt tökéletesen működött akár hányszor telepítettem újra a játékot vagy a rendszert. Segítsetek légyszives mert tanácstalan vagyok. Köszönöm.
2016. jún. 2. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Eredeti játék?
2016. jún. 2. 18:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem de kb másfél év alatt 3-szor telepítettem újra a Windows 8-at a játékot meg nagyon sokszor telepítettem de soha nem volt gond....ma délelőtt kezdődött és nem tudom megoldani.
2016. jún. 2. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Minek telepíted annyiszor újra? Vmi bajod van a 8-al? Miért nem rakod fel a 7-et vagy a 10-et?
2016. jún. 2. 19:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert megkéne venni a játékot letöltés helyett. Vagy ha már lelopod tudj egy cracket normálisan a mappába másolni. Tudtommal az F1 és minden steam-es játék esetében a steam_api.dll a crack része. Csak béna vagy. Bocsi :)
2016. jún. 2. 19:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló....az öcsém csak segítséget kért ő írt ide de nem kérte a véleményedet érted? A játékot én vettem meg gyári eredeti (F1 2015) nem letöltött. A feltelepített játék az eredeti átdolgozása amit én készítettem beleépítettem több funkciót és fejlesztettem.....azt telepítette fel az öcsém.Sajnos nem vette észre,hogy a másik meghajtóra fel van telepítve az eredeti és feltelepítette úgy az átdolgozottat,hogy az eredetit nem törölte....ezért nem indult a játék és hibát írt ki. Itt nem vádaskodni kell hanem segítséget szoktak kérni. Ha nem vagy tisztába a dolgokkal akkor ne írj ide hanem evezz más vizekre.
2016. jún. 6. 17:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy szólj az idióta öcsédnek, hogy tőled kérjen segítséget és ne ide irja a fiktív baromságait. Egyébként Te meg a farvizemen evezhetsz el.
2016. jún. 16. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!