Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nvidia kernel mode driver...

Nvidia kernel mode driver hiba friss windows 10-nél játékközben. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Amióta feltelepítettem a legújabb windowsot, vagyis egy 64 bites windows 10-et, játék közben (főleg league of legends közben), a gépem folyamatosan lefagy, kikapcsol meg hasonlók.

Eddig játékközben egyszerűen lefagyott pár másodpercre, majd kikapcsolt a gép. Frissítettem a Nvidia Geforce Experience c. programot a legújabbra, ám a probléma most is fennáll.

Vagyis, mostmár nem kapcsol ki a gép, csak egyszerűen lefagy a játék. Azóta folyamatosan a nvidia kernel mode driver felirat jelenik meg a jobb alsó sarokban, majd a játék összeomlik.

Szerintetek mi lehet az oka?

Amig az előző windows futott rajta, minden tökéletes volt. Azóta kezdte ezt amióta a windows 10 van rajta.

Gondoltam frissítem a drivereket, de az ACER hivatalos honlapján nincsenek windows 10-es driverek. (Acer Aspire E1-571G laptopom van)

Köszönöm a válaszokat. )

2016. máj. 19. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Töltsd le a legfrissebb drivereket (az nem jó ha szimplán leszeded Nvidia hivatalos oldaláról? Lehet nem jó,nem csináltam még laptopon ilyet,de logika szerint mūködnie kéne).

Display Driver Uninstallert töltsd le, távolítsd el az egész Nvidia illesztõprogramot, újra fog indulni a gép Safe mode-ban. Miután megvan,telepíted a korábban letöltött drivert. Reboot és megvagy..

2016. máj. 19. 21:08
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Kicsit utána néztem, mert most VIDEO_TDR_FAILURE hibát is észlel, majd játék közben kikapcsol a gép.

A laptopom modellje Acer Aspire E1-571G, viszont, most nézem a gyártó honlapján, hogy a legutolsó windows amihez driverek készültek, az a windows 8.1 64-bites változata.

Ha mondjuk letölteném a windows 8.1-es VGA drivereket és feltelepíteném, elképzelhető hogy azok működnének a windows 10-en is?

2016. máj. 19. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!