Doni00 kérdése:
32bit-es windows-al menne a fifa 13?
Figyelt kérdés
Mostanság akármilyen fifát töltök le lefagy a képernyő és hiába nézem hogy hogy csinálják videóban mert megcsinálom és akkor sem jó.Legtöbb játéknál kiírja hogy ha nem fut 32bit-essel azt tudom de lehetséges hogy itt nem írja hanem csak nem indul a játék.2016. máj. 30. 15:37
1/3 Amarok Tonrar válasza:
A fifa 13 simán fut 32 bites rendszeren. Ha neked nem, valami más gond lesz.
2/3 anonim válasza:
Pedig ha megfelel a géped a minimum gépigénynek (gondolom,megfelel,mert különben miért próbálkoznál) akkor mennie kéne!
3/3 A kérdező kommentje:
Már volt rajta csak le lett törölve és töltöttem le már so helyről,na meg néztem videókat is hogy lehet fixálni de nekem egyikkel sem ment.
2016. júl. 6. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!