64 bites Win7 alá fel lehet telepíteni 32 bites Office-t?
Figyelt kérdés
Nővérem vett egy laptopot, és erre kellene egy Office-t feltennem. De itthon jelenleg csak 32 bites 2010 van, a gépén viszont Win 7 64 bites rendszer fut. Erre fel lehet telepíteni, vagy mindenképp 64 bites kell ebből is?
Úgy tudom, a 64 bites op.rendszerek alá feltelepíthetőek 32-es programok. Az Office is ilyen?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2016. ápr. 24. 12:02
1/4 anonim válasza:
Nyugodtan felrakhatod a 32 bites office-t.
Most vett gépet és win7-tel jött?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem új gépet vett, egy 1 éves laptopot vett használtan, így olcsóbban jött ki vele.
Ismerősé volt a gép, és az op.rendszert felrakta (ő Linux-ot használt eredetileg, ezért nincs Office a gépen), én meg most pakolgatom a többi szükséges cuccot hozzá. Már kész vagyok vele, csak az Office van hátra.
Köszönöm a gyors választ.
2016. ápr. 24. 12:15
3/4 anonim válasza:
Office-ből, tudomásom szerint csak 32 bites van. A 2016 is az
4/4 anonim válasza:
Rosszul tudod. Van 64bites is. A 13-16ból biztosan a többit nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!