Lehet egy file túl nagy a Sony Vegas Pro 12-höz?
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje próbálok 1,5GB-nál nagyobb videókat betenni a Sony Vegas Pro 12-be, de mindig az error üzenetet adja ki, de ha rákeresek az interneten, nem találok megoldást a problémámra. A programmal lenne a gond, vagy tényleg nem lehet egy bizonyos határ fölött videókat szerkeszteni? Ha mégis lehet, akkor hogyan oldjam meg ezt a problémát, esetleg hogy érjem el, hogy kisebbek legyenek a fileok?2016. máj. 30. 18:40
2/5 anonim válasza:
.avi fájlokat nem fogad el, esetleg ez is lehet a probléma.
3/5 anonim válasza:
AVI fájlokat is elfogad, ha a megfelelő kodekek telepítve vannak a gépre. NEM kodekcsomagok (mint a csodás K-Lite és társai), hanem gyártó oldaláról letöltött, külön kodekek.
DivX ( [link] ), Xvid ( [link] ), QuickTime ( [link] ) - ezek telepítése után nem kéne ilyesféle hibával találkozni.
Olyannal, hogy a fájlméret gond lenne, még nem találkoztam, és nem tartom valószínűnek. Legfeljebb, ha tényleg valamiféle próbaverziót használsz, bár még akkor se tűnik hihetőnek, hogy ez lenne a gond.
Szerintem esélyesebb, hogy kodekhiba lesz a gond, kérdező.
4/5 DjImipapa válasza:
Nos igen, például a hiba pontos idetevése mondhat valamit....így nem. Tegnap azé egy 3.5 gigás fraps felvételt berántottam a vegysba, simán viszi....:)
5/5 A kérdező kommentje:
DivX és az Xvid tényleg sokat segített, nagyon szépen köszönöm!
2016. jún. 1. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!