Számítógép/program mesterek kérlek figyeljetek! Nem indul be a Sony Vegas pro 11-em. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Időpontra volt meghatározva nekem, hogy csináljak avval a programmal egy videót. Sikerült is, 8 órámba telt mivel jó hosszú. Mikor kb. 3 napig nem nyúltam a videóhoz, sőt a géphez és ma megnéztem volna a videót nem jön be, hanem csak a kezdőkép. Ez mindig bejött és ezután nyitotta meg a videót de most nem teszi. Magát a programot se tudom megnyitni. Nagyon ideges vagyok, mert sokat dolgoztam a videón és nem szeretném ha elveszne. Valaki segítene? Előre is köszönöm2016. máj. 30. 15:30
1/3 anonim válasza:
Benzin van benne? Jó erővel rántod be?
2/3 A kérdező kommentje:
?
2016. máj. 30. 17:12
3/3 Hominida válasza:
Nagyon gyanús, hogy a gépeden levő kodekek változtak. A Vegas 7-tel nekem is volt ilyen gondom régebben, akkor le kellett takarítanom és újratelepítenem.
Viszont a videód és a Vegas munkafájljai le vannak már mentve DVD-re, pendrive-ra, akármire? Nem-e? Hát akkor nyomás, máris fogj hozzá. Aztán már nyugodtabban kísérletezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!