Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Google Chrome dőlt betűs lett...

Google Chrome dőlt betűs lett minden?

Figyelt kérdés
A google chrome-ban dőlt betűs lett minden. Néhány órája még jó volt, de dőlt betűsre váltott. Mit állíthattam el, vagy mit kell csinálnom, hogy visszaálljon?

2016. máj. 12. 20:04
 1/3 anonim ***** válasza:

egy 7 éves fórumban ezt találtam, a google többi találatát most lusta vagyok végignézegetni, de kezdetnek kipróbálhatod, hátha megoldja, szóval:

"start -> control panel -> fonts -> open "arial (truetype)", close font, restart chrome"

azaz a vezérlőpultban keress egy Fonts mappát, nemtom, magyar windowson is ez-e a neve de asszem igen, ha nem, akkor betűtípusok vagy valami hasonló. nálam amúgy az Appearance and Personalization (megjelenítés és személyre szabás) pont alatt van, de ha rákeresel biztos kiadja. szóval ott keress egy arial (truetype) betűtípust, nyisd meg és zárd be, a chrome-ot meg indítsd újra.

2016. máj. 12. 22:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem nincs arial trutype :D Meg a windows-ban jó a betűtípus sőt a firefox-ban is csak a chrome-ban állítódott el valahogy. Talán egy kombináció lehetett, de nem sikerült rájönnöm melyik, mert egy párat végigpróbálgattam.
2016. máj. 13. 07:33
 3/3 anonim válasza:

írd be hogy: chrome://flags/----->DirectWrite Windows

menj rá hogy engedélyezés, vagy hogy nem engedélyezés,

aztán indítsd újra.

2016. jún. 30. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!