Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Chrome-ban miért nem tudom...

Chrome-ban miért nem tudom átállítani a keresőmotort?

Figyelt kérdés

amikor a kereső sávban keresek, egy easydialsearch nevű motorral kerestet a program. Azonban a beállítások alatt google néven van a keresőmotor beírva, és nem tudom át állítani mert mindig, azt írja ki, hogy a keresőmotort a rendszergazda állítja be!

Én vagyok a rendszergazda, de mégsem tudom, futtatás rendszergazdaként is megpróbáltam semmi. A chrom-ot letöröltem újra letöltöttem a hivatalos oldalról, és most sem jó, ugyan az a helyzet!

Valaki tud esetleg megoldást?

2016. ápr. 18. 10:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Nézz szét a programoknál a vezérlőpultban, mert jóeséllyel egy szar program is jár a keresődhöz, amit nehéz lesz levakarni a gépedről.
2016. ápr. 18. 10:49
 2/7 Dongaben ***** válasza:
Rosszkor, rossz helyen jártál a NET-en...Ha más programot nem érint, akkor a Rendszer visszaállítás egy korábbi időre segít.
2016. ápr. 18. 11:04
 3/7 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 18. 12:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Köszönöm, az eddigi segítséget, de sajnos semmi nem vált be.

Nem találtam fent olyan programot a listában amitől lehetne. A rendszer visszaállítása egy korábbi időpontra nem megy, azt írja, hogy: Nem jöttek létre biztonsági pontok....

A Nod szokás szerint semmit nem csinált. :(

Ha valakinek van ötlete kérem írja meg.

Nem szeretnék rendszer újrahúzni. Illetve attól is félek, hogy az sem oldja meg feltétlen, hisz a chrome többszöri újra rakásánál is mindig fentmaradt a hiba, míg explorerben nincs ez meg.

2016. ápr. 19. 09:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Szedd le az adwcleanert és kerestess vele
2016. ápr. 19. 15:20
 6/7 anonim válasza:
telepítsd újra a gépet
2016. aug. 30. 16:00
 7/7 anonim válasza:
Igaza van a utolsó válaszolónak újra kell telepíteni a gépet
2016. aug. 30. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!