Chrome-ban miért nem tudom átállítani a keresőmotort?
amikor a kereső sávban keresek, egy easydialsearch nevű motorral kerestet a program. Azonban a beállítások alatt google néven van a keresőmotor beírva, és nem tudom át állítani mert mindig, azt írja ki, hogy a keresőmotort a rendszergazda állítja be!
Én vagyok a rendszergazda, de mégsem tudom, futtatás rendszergazdaként is megpróbáltam semmi. A chrom-ot letöröltem újra letöltöttem a hivatalos oldalról, és most sem jó, ugyan az a helyzet!
Valaki tud esetleg megoldást?
Sziasztok.
Köszönöm, az eddigi segítséget, de sajnos semmi nem vált be.
Nem találtam fent olyan programot a listában amitől lehetne. A rendszer visszaállítása egy korábbi időpontra nem megy, azt írja, hogy: Nem jöttek létre biztonsági pontok....
A Nod szokás szerint semmit nem csinált. :(
Ha valakinek van ötlete kérem írja meg.
Nem szeretnék rendszer újrahúzni. Illetve attól is félek, hogy az sem oldja meg feltétlen, hisz a chrome többszöri újra rakásánál is mindig fentmaradt a hiba, míg explorerben nincs ez meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!