Dani kérdez kérdése:
Hogy tudom chrome-ban (és a többi böngészőben) kikapcsolni, hogy az egerem oldalán lévő gombokkal (baloldalt kettő) lenyomva ne lépjen az előző vagy a következő oldalra?
Figyelt kérdés
Hasznos funkciónak tűnik néha használo is de nagyon idegesít mikor videót nézek, játszok vagy bármit csinálok és véletlen lenyomom akkor tölthetem ujra az oildalt...2016. máj. 1. 16:36
1/1 anonim válasza:
Nem tudom, hogy tudod olyan gyakran véletlenül nyomogatni, jól fogod te azt az egeret?
A kérdésedre a válasz, hogy telepítsd a programját fel az egérnek (ha még nincs), általában azokban állítható, hogy mit csináljon a többi gomb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!