Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » RTF word dokumentum txt-be...

RTF word dokumentum txt-be vagy bármilyen más olvasható formátumba?

Figyelt kérdés

A laptopomon win10 volt, de amikor újratelepítettük inkább win7-et raktam rá, mert sok általam használt program inkább azt szerette. Sok jegyzetem volt a sima win10 wordpad-jében, de a win7-en azonban nincs ilyen program, így a jegyzetet úgy hagytam, hogy majd ha kellenének megnézem egy win10-es gépen. Azonban véletlenül töröltem ezeket a fájlokat és amikor egy program segítségével (Easus Data Recovery Wizard) visszahoztam őket a süllyesztőből olyan formátumba lettek konvertálva (rtf) amik már nem olvashatók se a win7-en se a win10-en.

Van arra lehetőség, hogy ezek a fájlok valahogy "megjavuljanak"? :(

2016. máj. 9. 18:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

a Libre Office is megtudja nyitni(ha van a gépeden! pl. a kisméretű portable verzió)

de megnyitja az UniversalViever progi is...

esetleg célprogival:

on-line:

[link]

egy egyszerű progival:

[link]

töltsd le az Asztalra, majd dupla klikk! -re indul...

( [link]

2016. máj. 9. 18:17
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem XP ota minden Windowsban van WordPad. (Gondolom elotte is volt, csak fiatalka vagyok.)
2016. máj. 9. 18:34
 3/17 tabaki ***** válasza:

Hm... todsicher, hogy a hetesen nincs WordPad? Emlékeim szerint, ha a Start gomb → Futtatás... parancssorába beírod a wordpad szót, igenis elindul. Azt nem egészen értem, hogy a helyreállító program mit konvertált volna, mikor egyrészt nem szokása, másrészt a WordPad eleve RTF-szerkesztő. Egyébként viszont elvileg bármelyik szövegszerkesztőnek olvasnia kéne a fájlokat -- a Jegyzettömb és egyéb egyszerűszöveg-szerkesztők persze más tészta.

Esetleg ajánlom még kipróbálásra az AbiWord meg a Jarte programokat, jó kis szerkesztők, és sokkal kisebbek mondjuk a LibreOffice-nál.

2016. máj. 9. 18:38
 4/17 anonim ***** válasza:

Calibre - ingyenesen letölthető, magyar nyelvű

Gyakorlatilag bármilyen szöveges formátumot bármily3nre konvertál

2016. máj. 9. 18:42
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Sajnos egyik sem működik, mindegyiknél ilyen kriksz-krakszok jönnek ki, meg üres négyzetek. Lehet, hogy sérült a fájl? :(

2016. máj. 9. 20:54
 6/17 tabaki ***** válasza:
Bizony, lehet, de ha a törlés és a visszaállítás között csak rövid idő telt el, biztosnak sem mondanám, hogy ez az oka. Nem ártana, ha valahol letölthetővé tennél egy ilyen fájlt a kevésbé bizalmas témájúak közül (már amennyiben ezt a fájlnevek alapján meg tudod állapítani). A vakon tippelgetésnél százszor többet ér, ha meg lehet vizsgálni.
2016. máj. 9. 22:29
 7/17 A kérdező kommentje:
és hova kellene feltöltenem? toldacuccot?
2016. máj. 9. 22:46
 8/17 anonim ***** válasza:
Google Drive, ha van GMailed egyszerubb. Csak ne felejtsd el linkkel megoszthatova tenni.
2016. máj. 9. 22:54
 9/17 A kérdező kommentje:
és ide linkeljem?
2016. máj. 10. 14:34
 10/17 tabaki ***** válasza:
Persze, azért javasoltam, hogy ne az intim levelezésedből szemelgess.
2016. máj. 10. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!