Pdf-szerkesztéshez program? Szkennelt képek alján fekete sáv lefedésére szeretnék fehér téglalapokat berakosgatni, hogy azokat a nagy feketeségeket ne nyomtassa ki.
Abbyy finereader? Az áttesz pdf-et, képet wordbe, és viszont.
Most itt ez van, a kérdésed kiírásának időpontjában pont ingyenes volt egy teljes értékű... :(
Az újabb Word programok (2007-től felfelé) meg tudják nyitni a pdf dokumentumokat, ezek utána teljes körűen szerkeszthetők.
Amikor kész, nem menteni, hanem exportálni kell pdf formátumba.
Köszönöm mindenkinek, mindet fölpontoztam, amúgy az X -change-eset választottam; ja és mégegy, hogy nekem 2007-es Wordom van, de azzal csak ilyen kódokat irkált ki, mikor próbáltam vele megnyitni, könyvből lett berakva a kép, és kicsit csálé is, szóval nem tudná ezt rendes fájlként kezelni úgy alapból a Word, szerintem ezért, mert nem szövegszerkesztőben vagy ilyesmiben/ből lett elmentve.
De köszi mindenkinek mégegyszer!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!