Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek A bf4-et vagy a...

Szerintetek A bf4-et vagy a CSGo-t éri meg jobban venni?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 25. 19:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Sajnállak.
2016. ápr. 30. 01:06
 12/19 anonim ***** válasza:

Nekem mind2 meg van. Még most se tudnék választani, annyira jó mind2. Arra viszont számíts, hogy a CSGOt olyan komolyan kell venni, hogyha meccsalatt kilépsz, máris x idős bannt kapsz, ami felkúszik 1 hétig is.

A hackerkénk meg ne hazudja le ide a csillagokat is, nehogy elhigyjétek neki lvl140ig ment hackel. Vagy majd priviben add meg az origin neved, játszunk néhány kört ahol bemutatod hogy csalsz...

2016. máj. 1. 17:09
 13/19 anonim ***** válasza:

Nameg hogyha azt sem tudja mi a külömbség egy macro (a no recoil, nem számít "csalásnak") és a wh, aim között, akkor nem is csak.

Nemtudom annak a fejében mi játszódhat le, aki azt hazudja, hogy csal, de sürgősen menyj el egy pszihológushoz...

2016. máj. 1. 17:20
 14/19 anonim ***** válasza:
nem is csal*
2016. máj. 1. 17:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Talán igazad van....én egészen konkrétan 10 szintet léptem CSALÁSSAL(merthogy egy multihack programot használok, és az szerintem csalás.)Az origin fiókom nevét pedig nem fogom megadni neked, de elhiheted nekem, hogy még mindig nem bannoltak.Nameg ìrtam, hogy aimot is használok néha, és szerintem az már tényleg csalás, még akkor is, ha neked a wh meg a no recoil(és azért hülyènek se nézz, tudom hogy macro) nem elég.Am meg, hanem akarod, akkor nem hiszed el, elhiheted, hogy én magasról lesz@rom ugyis csalni fogok xd :PP
2016. máj. 1. 23:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Várom válaszodat, szeretnèk neked visszaszólni valamit. ;)
2016. máj. 1. 23:58
 17/19 anonim ***** válasza:

Tudod, addig senki nem fog neked hinni, amig be nem mutatod a tehetséged. 99%ig biztos voltam benne hogy nem adod meg a nevedet.

De tegyük fel, hogy nem hazudsz(amitbén nem hiszek...) Nem nagyon értem azt, hogy meiért "menőzöl" azzal, hogy hackelsz? Csak azt mondod a nagyvilágnak, hogy "héé, én egy lúzer vagyok, aki olyan béna, hogy nem tud csalás nélkül nátszani, még egy játékban is vesztes vagyok." pedig a 140es szintet igen könnyű elérni, csak játszani kell... De te még ehhez is béna vagy.

De én ezt itt be is fejeztem, nekem tök mindegy hogy tök lúzer vagy, vagy hazug, mind2 problémával élből pszihológushoz küldenélek...

2016. máj. 2. 09:06
 18/19 anonim ***** válasza:
EEEZZAAAAZ köszönöm szépen, írtam, hogy nem kell elhinni, de engem már régen nem érdekelsz, inkább megyek vissza "MENŐZNI" azzol én egy lúzer béna hacker vagyok aki nem tud csalással játszani :PPP
2016. máj. 2. 14:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez a tag nem a "hülyék Paradicsoma" című filmből szabadult?
2016. jún. 3. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!