Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mindent megadnék, hogy jól...

Mindent megadnék, hogy jól fusson a laptopomon a csgo. Full lowon 5-6 fps max 10 de ritka a 16 fps. Tudnátok olyan configot/texturát amitől jobban futna?! SÜRGŐS!

Figyelt kérdés

2016. ápr. 21. 21:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Talán ha megadnád a laptopod típusát, segíteni is tudnánk. De gyanítom, ennél többet nem lehet kisajtolni belőle, csodák nincsenek.
2016. ápr. 21. 21:39
 2/13 anonim ***** válasza:

Attól, hogy NEKED sürgős, még nem fogsz előbb választ kapni, sőt az emberek nagy része direkt nem ír, mert beleírtad hogy sürgős.

Mindent megadnál? Akkor kezdd pl 200 ezerrel és vegyél jobb gépet :D

Alapjáraton laptop. Milyen laptop? Ez kb olyan, hogy vettem egy kocsit. De ez lehet egy 30 éves széthajtott Lada 10 ezerért, meg egy BMW 7 full extrákkal 55 millióért. PONTOS név...

A másik: Op rendszer? Mennyi ramod van (lett bele külön rakva ram vagy sem)? Mikor szedted szét utoljára és pucoltad ki belőle a port meg a koszt? Mikor pasztáztad újra a procit? Merevlemez csere volt az évek alatt? Ha igen, mikor és mire (sajnos ez hal meg legelőször egy notebooknál, mivel alapjáraton csak 5400 fordulat/perces, kevés energiát eszik stb)?

2016. ápr. 21. 21:39
 3/13 A kérdező kommentje:
Mindjárt írom a típust, pénze nincsen a szüleimnek annyi, hogy újat vegyünk. Tisztítani próbáltam csak nem tudtam szétszedni úgyhogy elég gyászos :D Poros volt ám mint marikanéni protkója :D
2016. ápr. 21. 21:46
 4/13 A kérdező kommentje:

Laptopom:

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7500 @ 2.20GHz

Memória (RAM) Mérete: 2,00 GB

Rendszer típusa: 32 bites operációs rendszer, x64 alapú processzor

2016. ápr. 21. 21:48
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha kipucoltad, akkor ennyit tehettél érte.

Sajnos ez egy régi notebook, ami még dobhat rajta az +2GB ram, de mivel pontos notebook nevet nem írtál, így nehéz megmondani felismeri-e a gép azt a + 2gb-ot (illetve 1 vagy 2 hely van ramnak, cserélni kell vagy elég mellé betenni stb).

2016. ápr. 21. 22:19
 6/13 A kérdező kommentje:
Én nem nagyon értek ehhez hogy mi hogy van, de esetleg valami low texture-s mapot tudtok? Vagy a de_dust 2-re csak?
2016. ápr. 22. 13:58
 7/13 A kérdező kommentje:

Windows 8.1 Enterprise

C 2013 Microsoft Corporation.

2016. ápr. 22. 14:01
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem igazán van ilyen, egyszerűen gyenge a géped hozzá. A helyedben CS 1.6-oznék, vagy Condition Zero, esetleg Sourca. (Ha már CS-zni akarsz)
2016. ápr. 22. 15:32
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek azért, játszottam már velük :)
2016. ápr. 22. 16:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Milyen duma ez, hogy nincs pénze a szüleidnek új gépre? Ha kockulni, és szórakozni akarsz, akkor takarodj el dolgozni suli mellett, és old meg magadnak.
2016. máj. 1. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!