Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Cabela's Big Game Hunter:...

A Cabela's Big Game Hunter: Pro Hunts el kellene fusson a laptopomon?

Figyelt kérdés

Törtbe kipróbáltam, és 1 perc után abbahagytam, körülbelül 10 fps-em volt. Gondolom azért, mert a letöltött verzióba nincsenek benne a patchek és ha Steamen beszerezném, akkor esetleg jól futhatna. Szerintetek?

Core i3 3217u 1.8Ghz

4GB RAM

GT 740M 2GB

Más játékok, mint pl. AC3, Shadow of Mordor, Thief 2014 egéz jól futnak, alacsony beállíások mindegyik produkálja a 30 fps-t. Ennek a játéknak kisebb is a gépigénye, ezért kérdezem.

2016. márc. 14. 14:43
 1/2 A kérdező kommentje:

Elnézést a nyelvhelyességi hibákért, gyorsan gépeltem.

egész* ; beállítások mellett*

2016. márc. 14. 14:45
 2/2 anonim válasza:
Nekem gyengébb laptopom van,de megoldottam.Játék asztali ikonjára jobb gomb,tulajdonságok,azon belül parancsikon,és a Normál méretet állítsd át kis méretűre.Aztán tulajdonságokban kompatibilitás,futtatás rendszergazdaként-re pedig nyomsz egy pipát,és kész.
2018. júl. 25. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!