Szerintetek A bf4-et vagy a CSGo-t éri meg jobban venni?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 19:28
3/19 A kérdező kommentje:
Akkor most meik?
2016. ápr. 25. 19:44
4/19 anonim válasza:
ragelni akarsz a retek oroszok és smurfok miatt? akkor csgo
ragelni akarsz a sok hacker miatt? akkor bf4
6/19 anonim válasza:
A bf4 már nagyon egyben van és a csalókat is hamar szűrik és napi szinten tucatjával banolják a próbálkozókat. Komoly csalóval nagyon ritkán találkozni, szerintem a bf4 nagyon rendben van.
7/19 anonim válasza:
érdekes, nekem egy haverom már két hónapja csal bf4-ben(aimbot,wallhack stb...)mégsem bannolták
Én is csalok de nekem csak no recoil meg wallhack meg, néha aimbot, és így vittem fel lvl130-ról lvl140-re magamat, úgy, hogy csak 3 szerverről bannoltak. :PP
8/19 anonim válasza:
Amúgy meg a csgo sz@r a bf4-et vedd, de legjobb bf mindig is a bf3 lesz :)
9/19 anonim válasza:
A csalással kérkedőnek írom! A bf4-ből azokat bannolják, akik régebbi vagy ingyenes aim és wallhack progival mennek fel. ezeket a csalókat 3 havi ciklusokban szokták csoportosan kizárni, szóval a két hónapja csaló havernak már csak kb egy hónapja van és jön a hardveres ban. utána már csak új alaplappal, procival és memóriával tud bejelentkezni az originbe. az előfizetős aim/wh progikra garanciát adnak, mert folyamatosan fejlesztik őket, viszont ezért havonta kell kb 30ezer forintot fizetni. egyébként, csalással kérkedni a legszánalmasabb dolog!
10/19 anonim válasza:
Köszönöm szépen! :-)
Továbbra se szartam be, ugyanúgy használni fogom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!