Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Fél éve sikerült össze kötni...

Nyertes1000 kérdése:

Fél éve sikerült össze kötni kábelel a két gépet most miért nem meg?

Figyelt kérdés
régen sikerült! mind két gépen akkor is és most is a win7-van rajt, régen bedugtuk (6-hónapja) a kábelt és jó volt minden) most az egyik gépet újra kellet telepíteni, és most nem érzékeli egymást! (COD: united offensive) tudnátok mimnél egyszerűbben segíteni ?

#internet #Windows 7 #kábel #LAN #gép össze kötése #win7 lan
2016. ápr. 23. 09:17
1 2
 11/13 Szirty ***** válasza:
100%

"letudnád írni hogy mit csináljak ? pL: menyek ide ezt írd be, húzd ki, bemész ide be x-eled stb.....

kérlek ne szak szerűen írd le nekem!"

Sajnos a siker rengeteg körülménytől függ, amiket mi nem ismerünk, mert nem közölted ezeket.

Sok kérdésre kellene választ adnod a segítséghez, amiket ha feltesznek neked nem tudsz rá válaszolni.

Feltételezésekkel lehet élni, de akkor nem biztos a siker.

Hívj valakit aki tudja mit csinál és megoldja neked.

2016. ápr. 23. 12:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Genius: bocs de olyan 10/100 kartyaval meg nem talalkoztam ami a parhuzamos kotesu kabellel siman osszedugva 2 gep ment volna .. Gigabites karytaknal mar nincs ilyen gond..
2016. ápr. 24. 11:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Ezért írtam, hogy "vagy 10 éve"! :D

Én már nagyon rég nem láttam 10/100-as asztali PC hálókártyát, a 10/100-as switchek/routerek/laptopok meg mind ismerik a dolgot, én pl. soha nem szoptam amiatt, mert nem keresztkötésű/egyenes UTP-t használtam.

Persze kivételek mindig akadnak, de szerintem csak elvétve.

G.

2016. ápr. 24. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!