Játékprogram kifizetése nem sikerült, mert magyarországi a bankkártyám. Mit tegyek?
Megvenném a Guild Wars 2 fullos verzióját, megkíséreltem kifizetni, de a rendszer elutasít, amikor bejelölöm az ország (Hungary) nevét.
Magyarországon többen is játsszák. Nem értem, hogy ők hogy fizették ki?
Mivel fullos verzió nélkül nem tudok kapcsolatba lépni velük, nem tudom megkérdezni.
Tud valaki segíteni?
A Paypalt nem ismerem. A mellékelt linken megnéztem, hogy mi ez, de csak angol nyelvű szöveget látok. Rákattintottam a magyar jelre, de akkor is csak angol szöveg olvasható.
Bocsi, de még csak 14 éves vagyok...
A szüleim akarták nekem kifizetni a játékot bakkártyával (talán webkártyával), de már az ország bejelölésénél jelzett a rendszer, hogy nem megfelelő.
Szintén a Paypalt ajánlom.
Neten sok leírás van a használatáról: [link]
Regisztrálsz egy email-lel és az adataiddal, majd
- vagy társítasz hozzá bankkártyát (amiról utalsz annyit amennyit el akarsz vásárolni, ezt egyből átváltják mondjuk dollárra aktuális árfolyamon)
- társítasz bankkártyát (VISA vagy MasterCard kell - sajnos Maestro nem jó), és vásárláskor vonódik altuális árfolyamon mintha bankkártyával vásárolnál
Maga a PayPal vásárlás röviden annyi, hogy az adott webshop-ban a vásárlás végén a kifizetés lépésénél kiválasztod a PayPal lehetőséget, ekkor átugraszt a PayPal oldalára ahol belépési adatok megadása után jóváhagyást kér a rendszer a tranzakcióhoz, majd visszaugraszt a webshop-ba és kész.
Javítás:
Elírtam, mert társítani vagy
- bankszámlát lehet (erről utalsz mindig annyit, amennyit el akarsz vásárolni, vagy ha gyakran vásárolsz akkor többet)
- vagy bankkártyát (ez meg bankkártyás vásárlásnak minősül, de Maestro nem jó)
Mennyire fullos verziót akarsz venni? Csak meg akarod venni a teljes játékot, amit már a 45 eurós csomag is nyújt? Akkor vedd meg itthon, még olcsóbbra is jössz ki vele, mert fent van nagyon az euró.
A legtöbb a fentiekből ingyen ki is szállítja neked az ára miatt. Több féle fizetési módot tudtok választani és pl. egy magyar media marktnak biztos nem lesz baja a készpénzetekkel vagy a kártyátokkal.
Ha te viszont az extra csomagot akarod, akkor abban nem tudok segíteni.
A 45 eurósra gondoltam!
Húú, de ciki, nem tudtam, hogy akár egy boltban is személyesen megvehetem...
Az egyik boltot felhívtam, náluk nem egész 12 ezer forint, ez így sokkal olcsóbb, és személyesen megvehetem még ma! :-)
Mindenkinek nagyon köszönöm a tanácsokat és a segítséget!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!