Nemlehet valahogy megoldani azt, hogy win7 re felrakjam a VISTAMIZERT? Lent lent lent lent nagyonfontos
nah szóval win7 em van 32bit de nem engedi felrakni a vistamizert mert nem kompatibilis azokkal amire fellehet rakni azt a progit:D
nemlehet valahogy KOMPATIBILIST állitani a gépemen?
tudom hülyeség de nem akarom felrakni a WIN XP-t,mert nemtudok Dirvereket rakni és hát nekem ez 1Xübb lenne ha megtudnám ezt a komaptibilist OLDANI VALahogyan!
szóval valami tipp!
nemlehet valahogy megoldani?fontos lenne
hallod leszarom milyen az irásom
végig olvastam és a lényeget azt lehet ebnne érteni
nincs benne semmi olyan amit elirtam vna!
Az első válaszoló megmondta az igazat. Választ vársz egy halandzsára, ami lényegében egy érthetetlen katyvasz. És még te vagy felháborodva??
Általános iskola, a magyar helyesírás szabályai!!
Ajánlom figyelmedbe!!
Amúgy a kommenteddel magadról állítottál ki bizonyítványt.
Gratulálok.
ezér utállom ezt a szar oldalt mer **** 3 betüt elcseszek aztán már jönnek itt nekem a hülye helyesirási szarjaikkal
fogadnimerek,hogy ezt az odlalt ilyen 20 -60évesek lesegetik
ámmegnagyon nincskedvem figyelni a betükre mer minjdá elalszok és amugyis lapotporl irok nem az én gépemrÖl szal KUSS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!