Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyonfontos pls
Figyelt kérdés
exemet lassan 1éve nemláttam (távolság miatt, azért is lett vége) de én még mindig szeretem :( eddig besézlni is csak ritkán tudtunk, mindig elkerültük 1mást neten is de tegnap besézltünk és hivott magához de monta h ha én nemmeek akkor ő jön le jövőhéten.. már joideje nembesz komolyan, nincsnete max 5percekre van igy de mikor legutóbb komolyan besz (kb 4hónapja) akkor aztm onta még szeret :( nemtudom mitcsináljak félek h ha találkozunk akkor összejönnénk ujra és megint csak megszívnánk tvolság miatt :(
17/L
2011. júl. 9. 10:37
1/6 anonim válasza:
próbálj addig is más dologra gondolni.próbáld elfelejteni,ne örökre,hanem addig ,amíg nem tudjátok megoldani,hogy többet találkozzatok,vagy ha egyikőtök nagyobb városba lakik,akkor odamehet egyetemre.a lényeg,hogyha szeretitek egymást,akkor legyetek együtt.ha meg nem igazán működik a dolog,akkor vége. próbáld meg minél egyenesebben és egyszerűbben kezelni a dolgot. :))
2/6 A kérdező kommentje:
köszi :) hát én debreceni vagyok őmeg miskolctol nem messze lakik de az a baj h még középsuliba járunk :S nyáron átakart iratkozni debreceni suliba csak anyja nemhagyta :S
2011. júl. 9. 11:04
3/6 anonim válasza:
pár éve én is így jártam... 250 km állt közénk.. aztán elfelejtettük egymást és inkább nem tartottuk a kapcsolatot..:S
4/6 A kérdező kommentje:
uhh :S hát köztünk "csak" 100km meg ha anyám engedné h apámhoz költözzek akk kevesebb mint 75kmre rövidülne :/ hát volt 4hónap h semmitse tudtam róla és azalattis csak 1re jobban aggódtam érte meg 1rejobbanhiányzott:/ szinte biztos h találkozni fogok vele hamarosan csak aztnemtudom hogy fékezzem magm h neugorjak a nyakába :/legszivesebben nemis taliznék vele csak tisztes távolságbol megnézném h jolvan és kész de nah :S
2011. júl. 9. 13:10
5/6 anonim válasza:
100 km egyátalán nem sok főleg ha szeretitek egymást
6/6 A kérdező kommentje:
most nem azzal van a baj :S vagyis azzal csak annyi hogy anyám nem ad pénzt meg ide se engedi meg engemse enged... meglógnék én simán csak munkámsincs szal pénzügyben anyámra vagyok utalva... de ez a kérdés nemis amiatt volt h megoldjuk hanem h egyenlőre mitcsináljak h neéljem bele magam ha jön meg nemenjek bele semmibe mig nem vok teljesen a magam ura(ezalatt értem h lesz fizető munkám és betöltöm a 18at)
2011. júl. 11. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!