Elúsztak az esélyeim? :SSSSSS Könyörgöm, adjatok válaszokat nagyonfontos. :S Többi lent!
Sziasztok! Az Eötvös József Gimnázium-ba (Tata) szeretnék menni továbbtanulni jövőre, műszaki matematika szakra. A megye egyik legerősebb iskolája. 5.-től 7. évvégéig a jegyeim:
5. Évvége:
Irodalom: 4
Nyelvtan: 4
Töri: 5
Német: 4
Matek: 4
Természetismeret: 4
Ének-zene: 4
Rajz: 4
Technika: 4
Testnevelés: 4 Éves átlag: 4.1
6. Évvége:
Töri: 4
Természetismeret: 3
Ének-zene: 3
Technika: 3
Testnevelés: 3
Hon- és népismeret: 3
Egézségtan: 5 Éves átlag: 3.6
7. Évvége:
Töri: 4
Német: 3
Informatika: 5
Földrajz: 3
Biológia: 3
Kémia: 3
Fizika: 2 (!!!!:S)
Ének-zene: 4
Etika: 4
Technika: 4
Testnevelés: 4 Éves átlag: 3.6
8. félév majd,-reméllem.-(belehúzok):
Irodalom: 5
Nyelvtan: 5
Töri: 5
Matek: 5
Informatika: 5
Földrajz: 5
Biológia: 5
Kémia: 5
Fizika: 5
Ének-zene: 5
Rajz: 5
Technika: 5
Testnevelés: 5 Év végi átlag(becslés): 4.9
A központi felvételit jól megírom.
Kérlek szépen titeket segítsetek.
Mindig minden rajtad múlik!!
Ha lesz felvételi teszt az iskolában akkor azt jól kell kitöltened.Ha nem lesz akkor meg a jegyeid alapján fel fognak venni
hát nem tudom hogy lehet ekkorát javitani egy évhez képest (vagy itt 2 höz képest)egy fizikából 3 jegy javítás kémiából 2 jegy javitás, pfu kemény év lesz az biztos és ha bejön akkor le a kalappal előtted
de a matekot azt nagyon éles szemmel fogják nézni
de ha belehúzól, bejön a becslés(ja és ez 4,92)és megirsz egy remek felvételit akkor szerntem felvesznek, hiszen ha nézik is a 5.,6. at akkor is a 7.,8. számít a legjobban+ a felvételi még talán ennél az utóbbi 2 évnél is többet, és ha látják rajtad hogy mennyit javultál meg igenis akarod akkor szerintem felvesznek
Hasonló elképzeléseim voltak általánosban, hogy majd szinte színötös leszek, mindenből javítok majd 1 jegyet (7. év végén 4-es voltam kereken, mindenből) nem sikerült fél év alatt annyit javítani, csak magyarból, matekból, németből, kémiából. Ennek már 4-5 éve, egyetemre jelentkeztem, mégse volt 4,99999-es átlagom... Ne értsd félre, nem akarlak elkeseríteni, de nyilvánvaló, hogy nem tudod reálisan, kívülről szemlélni a helyzetet. Az esély megvan, persze, de mivel nem ismerlek, nem tudom mire vagy képes... mindenesetre, ha elhatároztad, akkor kb 1 hét múlva fizikát, kémiát, matekot, magyart, törit, (mindent) olvass át, ami nem világos nézz utána, hiszen erre épül a jövő év :)
Sok sikert kívánok neked, és remélem sikerül elérned a célodat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!