Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért áll le a Sony vegas 11...

Miért áll le a Sony vegas 11 renderelés közben?

Figyelt kérdés

Szinte mindig le áll és kezdhetek elölröl renderelni miért lehet ez,vagy le áll a sony müködése vagy pedig egy hiiba ablak jön be hogy le ált akarok e vissza jelzést kuldeni

Windows 8.1 64 bites rendszerem van probaltam sony 12 t is avval is le ált

2016. ápr. 11. 19:15
 1/3 JoeJOKE válasza:
Szia! Én Adobe Premier Pro-val vágok, és nekem is sokszor akadozik. Nem lehet, hogy gyenge az interneted, vagy nagyon nagy felbontásban akarsz renderelni és ezt a géped már nem bírja. Sokan mondják, hogy a Adobe Premier Pro hasonló a Sony Vegas-hoz. YouTube: JoeJOKE
2016. ápr. 11. 19:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Hány gb-ram, milyen a processzorod és mekkora méretben szeretnél? videókártya?

én 8 gb ramommal és i5-tel csak 720p-ben enged az 1020-at már nem engedi 60fps-el

2016. ápr. 11. 19:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Szerintem a gép elbirja mivel régebben kb egy fél éve még nem voltak ien gondjaim akkor meg windows 7 em volt

720p be renderelek

CPU intelq8300

4 GB ram DDR2

GTX 460 1 GB

2016. ápr. 11. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!