Kikapcsol a gép videó renderelés közben, három órás videót renderelek és kb. : 38%-nál újraindul a gép, per pillanat sony vegast használok, de ugyan ezt csinálja fter effects-ben, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Operating System: Windows 10 Pro 64-bit
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-4790K CPU @ 4.00GHz (8 CPUs), ~4.0GHz
Memory: 24GB
VGA: Nvdia GTX 750 Ti
Mentés helyén szabad terület: 422 GB
Rendszer SSD: 45 GB
2016. jan. 5. 14:42
2/7 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is, meg fogom úgy próbálni hogy leveszem az oldalát a háznak hátha több levegőt kap!
2016. jan. 5. 14:56
3/7 anonim válasza:
Normális esetben sokkal jobb a hűtés, ha fent van az oldala. Ne szedd le! Szerelj be plusz ventilátorokat, tedd szabaddá a levegő áramlását, húzd félre a kábeleket, takarítsd ki, stb...
5/7 anonim válasza:
Első körben nézd meg, hogy mennyi a processzor-hőmérséklet alapjáraton és terhelés alatt! HWInfo segít benne.
G.
6/7 A kérdező kommentje:
plusz ventilátorok megoldották! köszi
2016. jan. 20. 09:15
7/7 anonim válasza:
Ami azt illeti azok inkább csak elodázzák a problémát, de egy darabig így is hibamentes lehet.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!