Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudnék kivágni egy...

Imikiraly1 kérdése:

Hogyan tudnék kivágni egy videóból egy jelenetet újra renderelés nélkül?

Figyelt kérdés
Van egy körülbelül 20perces videóm és a kb. 7.percet kiszeretném vágni újra renderelés nélkül ! Megoldható ez? Sony Vegas ban rendereltem le a videót,de sajnos egy jelenetet elfelejtettem kivágni! Sok idő az újrarenderelés.Nincs valami könnyebb módszer erre?

2015. nov. 15. 21:08
 1/3 DjImipapa ***** válasza:
Mindenképpen újra kell renderelni szerintem...de virtualdub vagy avidemux kissé gyorsabban dolgozik.
2015. nov. 15. 21:29
 2/3 Lajos54 ***** válasza:

Vannak olyan programok, amikkel újraszámolás nélkül is lehet részletet kivágni. Például ez is ilyen, bár csak Trial verzió. De biztosan van ilyesmi ingyenesben is, csak utána kell egy kicsit keresgélni:

[link]

Van olyan, amivel egy videó elejét és végét lehet levágni (újraszámolás nélkül): [link]

2015. nov. 16. 14:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segtségeket sajnos újra kell rendereljem! :S
2015. nov. 16. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!