Sony Vegas Pro 13-al miért nem tudok renderelni?
Figyelt kérdés
Gyönyörű szépen felvettem az anyagot, meg is vágtam ahol meg kellett, de renderelésnél bármelyik opciót választom, bármit állítok át, a végén mindig egy pixelhalmazt kapok... 1440x900 60fps felvétel, a kép hibátlan. Az egy dolog, hogy magában a Vegasban is pixeles, de már vagy 5x rendereltem és semmi különbség... ja de az egyik még akadozott is. Ötlet?2016. febr. 17. 18:41
1/5 DjImipapa válasza:
A kimeneti beállítások mik?... Javarészt attól függ.
2/5 A kérdező kommentje:
Alapvetően mint úgy hagyok, ahogyan a template-kben az van, egyéb videókban néztem, hogy a propertiesnél a renderinget Best-re kell állítani, ahogyan a prewievnál, de ezektől eltekintve tényleg csak annyi, amennyi a templateken belül van, és ahogy mondtam már több félét is kipróbáltam.
2016. febr. 17. 18:57
3/5 DjImipapa válasza:
Van-é a gépen kodekcsomag...mert itt kell neki, eleve a quicktime szükséges, kimenetnél meg 720HD a minimum. sokat én se állítgatok, az eredmény meg szerintem olyan, amilyet elvárok:)
Egyébként a Klite megakodec meg nem árthat meg, csak körültekintően kell telepíteni, nehogy olyan is települjön, ami nem kell.
Még ami lehet, gyengébb konfigon futtatod, de ezt nem tudhatommég....
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom elképzelni, hogy kodek kell neki... régen is vágtam már és akkor sem kellett, ráadásul ennél sokkal gagyibb gépem volt. A konfigommal biztos nincs baj, izmos a gépem ehhez, ráadásul a feladat sem nagy. Csak egy mezei videó mezei renderelése kéne... de ha gondolod és hajlandó vagy egy valamilyen elérhetőséget adni, küldhetek mintát is a videó egy részéből.
2016. febr. 17. 19:47
5/5 DjImipapa válasza:
Priváton linkelhetsz egy tárhelyre töltött anyagot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!