Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Sony Vegas Pro 13-al miért...

Sony Vegas Pro 13-al miért nem tudok renderelni?

Figyelt kérdés
Gyönyörű szépen felvettem az anyagot, meg is vágtam ahol meg kellett, de renderelésnél bármelyik opciót választom, bármit állítok át, a végén mindig egy pixelhalmazt kapok... 1440x900 60fps felvétel, a kép hibátlan. Az egy dolog, hogy magában a Vegasban is pixeles, de már vagy 5x rendereltem és semmi különbség... ja de az egyik még akadozott is. Ötlet?

2016. febr. 17. 18:41
 1/5 DjImipapa ***** válasza:
A kimeneti beállítások mik?... Javarészt attól függ.
2016. febr. 17. 18:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Alapvetően mint úgy hagyok, ahogyan a template-kben az van, egyéb videókban néztem, hogy a propertiesnél a renderinget Best-re kell állítani, ahogyan a prewievnál, de ezektől eltekintve tényleg csak annyi, amennyi a templateken belül van, és ahogy mondtam már több félét is kipróbáltam.
2016. febr. 17. 18:57
 3/5 DjImipapa ***** válasza:

Van-é a gépen kodekcsomag...mert itt kell neki, eleve a quicktime szükséges, kimenetnél meg 720HD a minimum. sokat én se állítgatok, az eredmény meg szerintem olyan, amilyet elvárok:)

[link]

[link]

[link]

[link]

Egyébként a Klite megakodec meg nem árthat meg, csak körültekintően kell telepíteni, nehogy olyan is települjön, ami nem kell.

Még ami lehet, gyengébb konfigon futtatod, de ezt nem tudhatommég....

2016. febr. 17. 19:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom elképzelni, hogy kodek kell neki... régen is vágtam már és akkor sem kellett, ráadásul ennél sokkal gagyibb gépem volt. A konfigommal biztos nincs baj, izmos a gépem ehhez, ráadásul a feladat sem nagy. Csak egy mezei videó mezei renderelése kéne... de ha gondolod és hajlandó vagy egy valamilyen elérhetőséget adni, küldhetek mintát is a videó egy részéből.
2016. febr. 17. 19:47
 5/5 DjImipapa ***** válasza:
Priváton linkelhetsz egy tárhelyre töltött anyagot...
2016. febr. 17. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!