Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ubuntut telepítenék?

Ubuntut telepítenék?

Figyelt kérdés

Leszedtem az ubuntut 14.04

Elkészítettem belőle egy live telepítőt amit ki is próbáltam asztalin tökéletesen fut!

Adott egy régi laptop amin még a bootig sem jut el... a 15ös ubuntut bebootolta de lefagy bármit is próbálok... ötlet? milyen irányba induljak? egyébként xp telepítésnél is lefagy mihinst felméri a rendszert a következő hibaüzenettelunknow hard error c000221

2016. márc. 27. 20:24
 1/2 anonim válasza:
Milyen gépen próbáltad? Ha valóban régi, akkor próbáld meg a Lubuntut - ez az Ubuntunak egy sokkal kevesebb erőforrást igénylő disztrója.
2016. márc. 29. 15:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Már megoldottam de köszi:)! Bios beállítás probléma volt... nem volt elég megadni a prioritást, hogy honnan bootoljon, a winyóhasználatát is ki kellett kapcsolni.
2016. ápr. 22. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!