Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem kapcsol ki a lenovo b40...

Nem kapcsol ki a lenovo b40 laptop ha ubuntut használok, bios frissítés megoldhassa a problémát?

Figyelt kérdés

Amikor windowsom volt fent akkor ki szokott kapcsolni de nagyon lassan ezt úgy kèpzeljètek el,hogy a ràcsatlakoztatott eszközök pl egèr is mind kikapcsolnak a venti is kikapcsol benne a kèpernyő is egyszóval minden csak a bekapcsoló gomb marad bekapcsolva úgy èrtem,hogy az vilàgít tovàbra is de kikapcsol kb 20 ból 19 szer windows alatt. De linux alatt nem kapcsol ki csak befagy a kijelző ès mutassa tovàbb a leàllító animàciót el sem feketedik. A venti sem az egèr nem kapcsol ki. Szal linuxon rosszabb a helyzet.

Kerestem fórumokon ott olyan kommentek is voltak hogy bios frissítès.

..........

Mit gondoltok ha a bios frissítès nem jön be akkor a kernel frisebbre való àtrakàsa mint ami az ubuntu 15.10 ben van megoldhassa a problèmàt?

Egyèbkènt lts verzióval is fenn àll ez a problèma. :-(

2016. márc. 18. 17:30
 1/1 A kérdező kommentje:
Bugos volt a bios kicserèltem a legfrisebb stabilra most màr gyorsan kikapcsol minden rendszeren.
2016. márc. 19. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!