Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Könyörgöm valaki segítsen,...

Könyörgöm valaki segítsen, napok óta szenvedek ezzel. Daemon Tools baszogat nem tudom miatta telepíteni a windows 10 et. De már nincs fent, ki van törölve a világából is. Registryből is. Mi a fenét csináljak?

Figyelt kérdés
Itt egy kép amitől lassan agyrákot kapok: [link]

2016. márc. 27. 11:19
 1/9 anonim ***** válasza:
*/
2016. márc. 27. 11:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Telepítsd fel újra, és aztán töröld le.
2016. márc. 27. 11:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire értelmezted a szöveget de már túl vagyok rajta 72 órája, persze többször is probáltam, sőt olyan daemon tools szedtem le ami win 10 kompatibilis, de nem engedi, telepíteni. #FeelBadMan
2016. márc. 27. 11:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Futtasd le a Revo Uninstallert, ha még van nyoma valahol a Daemonnak, garantáltan megtalálja.
2016. márc. 27. 12:15
 5/9 DjImipapa ***** válasza:
Teljes tiszta telepítés-formázás, és garantálta nem nyávog a w10....max később átkozod el, amikor nem megy ez, meg az, meg amaz, mert nincs kompatibilis verzió, meg driver...
2016. márc. 27. 18:58
 6/9 anonim ***** válasza:
#5: Jaja, még a Microsoft is elismerte, hogy rossz a frissítés, mindenkinek a teljes újratelepítést javasolják.
2016. márc. 27. 19:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Próbáld meg az Advanced Systemcare-rel
2016. márc. 28. 00:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszadásokat. Iobit uninstaller a revo dolgát megcsinálta, nincsenek maradványok a programról. Szerintem maga frissítéssel van gáz ahogy #5 is mondja. Advanced és wise care 356 is végigment. Szerintem majd unsitallás lesz. Sok gond van windows 10 el? UI: Sztem pendriveról telepítek formázáskor
2016. márc. 28. 00:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Nincs vele gond, legalábbis nekem. Mikor kijött tisztán telepítettem és amit láttam neten, hogy milyen hibákat tapasztaltak páran és egyik sem jött elő. A boot ideje viszont észrevehetően lassabb, mint a 8/8.1-nek
2016. márc. 28. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!