Miért lép ki mentésnél a Cod2 Mod tools - Radiant?
Figyelt kérdés
Sok mapot csináltam régebben,akkor win7et használtam és hibátlanul működött a Radiant. Most viszont Win10en nem működik, többször újra raktam de semmi. Megnyitom a Radiantot, elkezdem a mapot és kb 10 perc után automatikus mentésnél kilép ("a program működése leállt"), ha magamtól mentem akkor is. Viszont a mapom megmarad, mintha elmentette volna, de így nem lehet dolgozni, hogy 10 percenként kifagy.2016. márc. 17. 17:35
1/2 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám, de win7 alatt. De azután csinálta ez mikor újra raktam a cod2-őt és a radiantot.
2/2 anonim válasza:
Nekem meg van a megoldás, legalábbis nekem nem lép ki. Jobb klikk a Call of Duty(R) 2 Radiant exe ikonra -> Tulajdonságok -> Kompatibilitás -> Futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban: -> Windows XP(Service Pack 2)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!