8.1-en miért ilyen szörnyű a daemon tools?
Figyelt kérdés
8.1-es windowsra váltottam és itt a daemon tools egy hasznavehetetlen sz*r,hogyan tudnám megoldani h ha 2 "cd"-s egy játék akkor hogy ha kéri a másikat betudjam illeszteni?réginél fogtam magam és kicseréltem itt hisztizik hogy használatban van ezért nem lehet és már idegesít(iso fájlok)2016. febr. 7. 00:13
1/4 anonim válasza:
Használhatsz DT helyett pl. WinCDEmu-t.
2/4 anonim válasza:
Nekem érdekes módon nem kell semmi extra program, ha meg akarok nyitni egy .iso fájlt. Rákattintok 2x aztán meg is nyitja a windows.
3/4 P.O.C. válasza:
#2 +1
A Windows 8 és a Windows 10 már alapból kezeli az iso -t virtuális meghajtóként. Csak akkor érdemes külső programot használni ha az iso -n kívül más képformátumokat is használni akarsz.
Amúgy szerintem a Daemon Tools egy rakás kula, mióta a "lite" lett a neve. A v3.47 volt az utólsó normális verzió, de az XP -nél újabb rendszeren sajnos nem működik. Én is inkább azt javaslom térj ár valamelyik alternatívájára. Jó még a SlySoft Virtual CloneDrive.
4/4 anonim válasza:
Fájlkezelő- kiválasztod az ISO-t - jobb klikk-csatlakoztatás. És működik, nem kell hozzá program !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!