Windows 7 nem frissít. Miért?
Van újratelepítő partíció a gépen. A HDD-t klónoztam SSD-re (HD-clone ingyenes verziójával) és rendszervisszaállítást csináltam.
Annak ellenére hogy azt állítottam be hogy ne updateljen, csak kézileg, mindig 1-2 alkalommal telepít updat-eket, majd kb. 1 hét után telepít hirtelen 152-t, majd indításkor a konfiguráláskor hibát észlel majd visszavonja a változtatásokat, ezután nem máködik tovább semmi féle update, kézileg sem, csak malmozik.
2 szer visszaállítottam már a rendszert eredeti állapotra, de mindig elekad ezen a ponton, ho jól sejtem akkor magat a microsoft update-ot aktulizálja és az megy gallyra.
A kérdéseim a következők lennének:
1. 10 percnyi update-ot miért tart 2 órát visszaállítani?
2. Mi lehet a megoldás? A microsoft oldalon van egy "fix-it" blabla alkalmazás, ami szontén nem tudja javítani. Ha valakinek van ilyen tapasztalata megköszönöm az infókat.
3. Lehet hogy a microsoft így próbálja az embereket rávenni az ójabb verziókra? (nem lepne meg)
3. Nem. A microsoft így próbál rávenni, hogy hívd már fel őket!
A microsoft, ha rá akar venni a frissítésre, nem vacakol ilyen indirekt szopatással. Egyszerűen kiadnak egy update-et, ami a háttérben elindul, lehúzza a teljes Win10-et a vinyódra, aztán rákérdez, hogy most akarod-e telepíteni, vagy később.
Szerintem egyszerűen nem tartják karban a Win7 update rendszerét, és ha elcsesződik, elcsesződik. Kár érte a munkaóra, úgy vannak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!