Miért nem frissít egy Asusu X552EA 64 laptopra telepített Windows 7 64bit?
Frissen telepített OEM Win7 64bit Windows t-es egy istennek sem akar frissíteni. Szabályosan elindul a „Frissítések keresése", de 3-4 óra keresgélés után sincs sem találva, sem letöltve egyetlen frissítés sem.
MI lehet ennek az oka? Esetleg tud-e valaki biztos megoldást rá? (Nem telepítem ÚJRA - már eddig háromszor megtettem!)
Ugyanekkor az is gond, hogy egy istennek sem találok sehol egy Universal Serial Bus, valamint egy ELAN SMBus meghajtót.
Így az egér csak a tapogatós paddal működik, USB-ről csatlakoztatva nem. (És persze az USB dugalyba hiába dugok be eszközt, azt sem látja...)
Ebben tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm.
:D
Az VOLT rajta...
A tulajdonosának a külön kérésére cseréltem le...
Egyébként megoldódott a frissítés...
Egyébként a 8-assal kapcsolatban nem árt módosítanod a véleményedet, hiszen már a Microsoft is módosította: most érkezett a hír, hogy a 8-as támogatásának annyi...
Ha megnézed ezt a diagramot, neked is feltűnik majd, hogy eddig a w7-es volt a legsikeresebb...
A 8-ast meg mostantól el lehet felejteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!