AEROcool123 kérdése:
Windows 7 ultimate sp1 64bit-ről (tört) mennyire érdemes frissítve rakni rá windows 10-et? Most már egy ideje kint van biztos van valami infó róla, hogy mi hátrányom lehet törtről frissíteni rá
Figyelt kérdés
2016. jan. 7. 09:15
1/3 anonim válasza:
semmi hátrány nincs, én legalábbis nem tapasztaltam, én is törtről frissítettem, működik, jobb is az egész, kapsz új funkciókat amitől megéri a win 10
2/3 A kérdező kommentje:
ha úgy frissítek akkor is elvesznek róla olyan adatok mint amikor újrarakom, vagy ez frissítve nem áll fent?
2016. jan. 7. 17:06
3/3 anonim válasza:
Én átkezdtem pakolni a cuccokat másik meghajtóra (amit nem fogok formázni azaz nem arra rakom a win-t) aztán holnap letöltöm a telepítőt és frissítés helyett teljesen újra rakom. (elvileg így is ingyenes aztán még talán jobb is lesz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!