Érdemes lecserélnem a 32 bit-es Windows 7-t 64 bit-esre az alábbi konfigon? Amd Athlon 64 X2 6000+ (3.1 Ghz),4 GB DDR2-800 ram, Radeon 5670 512 MB. Konkrét tapasztalatok érdekelnének.
Csak akkor, ha kevés a 3,5 GB memória (de ekkor a 4 is kevés lesz...) és/vagy kifejezetten 64 bites alkalmazásokat akarsz használni.
Egyébként semmmi értelme.
lényegtelen részletkérdés.
amiket írtam, azok fontosabb érvek mellette vagy ellene.
64 bites rendszeren a sok memóriát használó, 64 bites alkalmazások elvileg gyorsabbak, mint ugyanannak az alkalmazásnak a 32 bites változata 32 bites rendszeren.
hétköznapi felhasználásnál én nem vettem észre különbséget, mérni meg nálam nincs értelme, mert ahhoz a procim is lassú, hogy érdemi különbséget ki lehessen mutatni, meg egy ssd sem lenne rossz.
Igen érdemes minden téren
jobb, gyorsabb, stabilabb, megbízhatóbb.
Nyugodtan tegyél fel egy Windows 7 Ultimate 64-est és meglátod avval kitudod hozni a maximumot a gépedből.
Én nem bántam meg eddigi legjobb.
Hülyeség.
Nem feltétlenül lesz "jobb, gyorsabb", stb.
Ultimate meg tuti tök fölösleges a kérdezőnek, szerintem egy Home PRemium is bőven elég neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!