Melyik windows 7 (64bit) verziót érdemes felrakni? (Home, Prof vagy Ultimate)
Otthoni felhasználásra lesz, eddig xp 32bit volt, win7-et nem ismerem még!
gép:
proci: Core2 E7500 2,93GHz
mem: 2GB DDR3 1333MHz CL6
video: ATi HD5450 512MB DDR3
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:17
miért ne rakhatná fel a 64 bites verziót? Attól lassabb nem lesz a gépe, ugyanakkor tud futtatni 32 és 64 bites programverziókat is. Nem is értem miért erőltetik még a 32 bites operációs rendszereket, mikor a processzorok rég képesek 64 bites számításokra.
Home Premium
Bár tudni kell, hogy nincs benne XP Mód.
12:17:
"A verziókból én az ultimate-et javasolnám,mert soha nem tudni mikor lenne szükséged a plusz dolgokra..."
Melyikre? A többnyelvűségre (ultimate) talán, de nem jellemző. A domainbe csatlakozásra (pro és ultimate) otthon? Nem esélyes, bár nem is kizárt. Esetleg a bitlockerre (ultimate)? Ahhoz már paranoia kell otthoni gép esetén.
Kizárólag ez a három dolog van, amivel a többi "jobb" a Home Premiumnál.
Ha legális példányt veszel, akkor nyilván elég a HP, és az a legolcsóbb. Ha kalózverzió kell, akkor rakjál prót, mert annak a leghangzatosabb a neve. :)
14:32:
"Bár tudni kell, hogy nincs benne XP Mód."
Az XP mód egy nagyon genya :) virtualizációs megoldás, és a benne konfigurált XP egy kicsit lassúcska és gyengécske, illetve alulkonfigurált. A teljesen ingyenes VirtualBox-szal meg egy XP telepítő lemezzel sokkal többre mész, még egy csomó játék is el fog futni rajta.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:22:
Én is Home Premium-ot használok, és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Nem ismerem az XP módot (bár hallottam már róla rosszakat), csak tudom, hogy a HB-ban nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!